Tävling

Östgöta Junior Open

ÖJO – En tävling som ingår i Junior Masters Invitational som spelades första gången 1994 där tävlingarna bygger på öppna juniortävlingar i golf om minst 36 hål. Tävlingarna är fördelade över hela landet och NSGK är en av de fem klubbar som var med och startade denna juniortour.

Meja och Wilmer vinnare av ÖJO 2020

Det blev två förhandsfavoriter som segrade på ÖJO 2020. Meja Örtengren från Landeryd spelade fin golf under dagen och kunde till slut vinna med fem slags marginal.

Wilmer Ederö från Landeryd vann pojklassen men först efter ett särspel mot Tobias Jonsson från Haningestrand. Wilmer avgjorde särspelet med en Eagle på hål 1.

Komplett resultatlista hittar ni här.

Klicka för att se Mejas utslag 

Wilmer Ederö

Tack alla funktionärer som hjälpte till under dagen och till spelare och föräldrar som anpassade sig utmärkt efter rådande omständigheter.

Östgöta Junior Open 2020

Vi välkomnar spelare till Östgöta Junior Open 2020 eller ÖJO som vi brukar förkorta namnet på denna klassiska juniortävling. Startfältet i årets upplaga kommer vara otroligt starkt och bjuda på mycket fin golf. Max antal deltagare är 78 st, fördelade på 54 pojkar och 24 flickor. Med anledning av det stora intresset har vi utökat antalet deltagare (29 juni)

Nedan hittar ni information om tävlingen och även vilka anpassningar som gjorts med hänsyn till Coronapandemin. Vi följer de rekommendationer och hänvisningar vi får från Folkhälsomyndigheten och SGF för att genomföra säkra aktiviteter.

Info till deltagare vid ankomst -Corona (PDF)

Tillfälliga kompletterande tävlingsvillkor-Från 1 juli (PDF)

Publikförbud vid tävlingar -Corona (PDF)

Då tävlingen ingår i SGF Golf Ranking spelas tävlingen enligt ordinarie Regeler för golfspel och inte ”Covid -19 relaterad vägledning i Regler för Golfspel.

Reception och Shop öppnar kl 06:30 under tävlingsdagen och stänger i samband med avslutad tävling
Restaurangen öppnar kl 07:00 och stänger i samband tävlingens avslut