TRÄNA

TRÄNA

Grönt kort – Börja spela golf

På NSGK ger vi dig den bästa starten på din golfresa och vi är med dig hela vägen.

Hos oss börjar din resa mot Grönt Kort genom att delta i någon av våra nybörjarutbildningar tillsammans med våra utbildade och trevliga tränare på klubben. Här får du lära dig det grundläggande i själva spelet, tekniken och hur vi uppträder på golfbanan.

För att gå en nybörjarutbildning krävs inga förkunskaper och du kan välja att vara med i någon av våra grupper eller köra en kurs privat med någon av våra tränare.

Grupp kurs / Grönt kort, inkl medlemskap (3595kr)
Den här kursen är för dig som vill komma igång snabbt, samt bli medlem. I priset ingår kurs med både teori och praktik, allt kursmaterial inkl, rangebollar och lån av klubbor under hela kursen. Ni kan använda friskvårdsbidrag på nybörjarkurserna! Dessutom ingår medlemskap och fritt spel på Hylinge 9 alla dagar i veckan samt fritt spel på vardagar på Klinga 18 och Hylinge 18 under hela säsongen.

Individuell kurs / Grönt kort, inkl medlemskap (4595kr)
Det här är kursen för dig som vill ha möjlighet att bestämma tiderna själv. Kursen innehåller 5 lektionstimmar då vi går igenom samma innehåll som gruppkursen. I priset ingår kurs med både teori och praktik, allt kursmaterial inkl, rangebollar och lån av klubbor under hela kursen. Ni kan använda friskvårdsbidrag på nybörjarkurserna! Dessutom ingår medlemskap och fritt spel på Hylinge 9 alla dagar i veckan samt fritt spel på vardagar på Klinga 18 och Hylinge 18 under hela säsongen.

Golfutrustning – Vad behöver du?
Vi tillhandahåller golfklubbor under kursen. I samband med kursen går vi igenom vad du behöver och vad du bör tänka på när du köper egna klubbor. Lättspelade klubbor som passar dig gör ditt spel mycket roligare och enklare. Under kursen har du 10 % på vårt sortiment i golfshoppen.

Vi erbjuder Grönt kort kurser på båda våra anläggningar, Klinga (Norrköping) och Hylinge (Söderköping). Läs mer om kursdatum, upplägg och kontaktuppgifter nedanför. Kurserna är upplagda för att ni ska komma igång snabbt, samtidigt som vi inte tummar på kvaliteten.

Vi kör en introduktionsdag där vi förklarar spelet golf och vi har även en uppföljningsdag som är frivillig. Innan första tillfället så går ni in på länken ( https://borjaspela.golf.se/ ) och registrerar er. Där gör ni teorin innan vi ses på klubben. Efter den introduktionsdagen är ni klara att börja spela.

För er som vill ha fortsatt hjälp har vi vår kommitté Klubb 36 som arrangerar både tränings- och spelaktiviteter där ni lär er mer och träffar både nya och gamla golfare. Vi tränare finns till för att hjälpa er att förbättra er golfupplevelse och vi har ett brett utbud av kurser och lektioner.

Vid första tillfället samlas vi i receptionen. När ni anmäler er var noga med att notera vilken anläggning ni önskar vara på:)

Grönt kort på Hylinge

Nya kurser kommer 2023

Grönt kort på Klinga

Nya kurser kommer 2023

Privatlektioner

Lektioner med PGA Tränare
Personlig träning, 1-2 personer, 25 min, 395 kr Trackman träning på RUFF,25 min ,450 kr

Personlig träning, 1-2 personer, 40 min, 650 kr  Trackman träning på RUFF, 50 min, 750 kr

Bronspaket
Personlig träning, 3×25 min
1095 kr

Silverpaket
Personlig träning, 6x25min
2150 kr

Guldpaket
Personlig träning, 9×25 min
2995 kr

 

 

Spellektion 2 timmar
1-4 personer, 1495 kr

Gruppträning 1 timme
3-8 personer, 1200 kr

Vinterträning

Vinterträning och lektioner kommer att kunna utföras på Klinga och Hylinge hela vintern och from december kommer vi även erbjuda lektioner i simulator hos RUFF, Södra Grytsgatan 4 i Norrköping.

Filip Eriksson
Hylinge

011-158243
filip@nsgk.se

OBS! Föräldraledig tom Januari 2023

Johan Moberg
Klinga

0702-258696
johan@nsgk.se

 

GRUPPTRÄNING

         

Klinga – Johan Moberg

Bättre Golf -Bollflykt 

Tisdagar kl 18:oo-19:00
Datum:
Tränare: Johan Moberg

Vill du ha mer information eller anmäla dig till träningen så kontakta:

Johan Moberg
johan@nsgk.se
0702-25 86 96

KLUBB 18 Uteträning
Den här träningen passar dig som vill utveckla din golf och har hcp 18-36. Du har valmöjligheten att vara med på 1 pass eller fler pass. Vi tränar närspel och den stora svingen under 1 timme med möjlighet till totalt 6 stycken träningspass från april-augusti. Du behöver anmäla dig till respektive pass för att säkra din plats.
På den här träningen har vi  8 platser per pass och den kostar 200kr/pass.

Klubb 18 Pass .  (1)
Onsdagar kl 17:oo-17:50
Datum:  – moment sving/putt
Tränare: Johan Moberg

Klubb 18 Pass .  ( 2)
Onsdagar kl 17:oo-17:50
Datum:  – moment sving
Tränare: Johan Moberg

Klubb 18 Pass (3)
Onsdagar kl 17:oo-17:50
Datum:  – moment sving
Tränare: Johan Moberg

Klubb 18 (24 platser av 24 platser)

Fri Stationsträning med PRO

lördag:

Vill du ha mer information eller anmäla dig till träningen så kontakta:

Johan Moberg
johan@nsgk.se
0702-25 86 96

Hylinge –

Bättre Golf  (Hcp 18-36)
Den här träningen passar dig som vill träna alla delar i spelet. Vi tränar grunderna och förståelsen för den rena träffen på bollen.
För att vi ska få bra kvalitè har vi endast 6 platser i den här träningen och den kostar 750 kr.

Grupp 1
Lördag   Kl 9:00-12:00
Tränare: 

Vill du ha mer information eller anmäla dig till träningen så kontakta:

Tränare
filip@nsgk.se

Bättre Golf  (Hcp 36-54)
Den här träningen passar dig som vill träna alla delar i spelet. Vi tränar grunderna och förståelsen för den rena träffen på bollen.
För att vi ska få bra kvalitè har vi endast 6 platser i den här träningen och den kostar 750 kr.

Grupp 1
Torsdag   Kl 9:00-12:00

Tränare: 

Grupp 2
Söndag   Kl 9:00-12:00

Tränare: 

Vill du ha mer information eller anmäla dig till träningen så kontakta:

Filip Eriksson
filip@nsgk.se

Klinga –

75:an Drop In
Under september håller Anders drop in på rangen på Klinga för endast 75kr i 75 minuter. I priset ingår fria rangebollar samt svingtips!

Måndag & Tisdag 16:45-18:00
Onsdag 14:45-16:00

Välkomna!

Vill du ha mer information eller anmäla dig till träningen så kontakta:

Tränare
johan@nsgk.se
0702258696

DRIVING RANGE

På båda våra anläggningar hittar du fullängds driving ranges med 25 utslagsplatser vardera. Varje driving range har även ett par platser under tak. På Klinga är driving rangen belyst så det går bra att slå dygnet runt och där finns det även ett par platser med värme för årets kallare dagar (Kommer till även till Hylinge under 2023).

Vi har framförallt kvalitétsbollar från Wilson och de är ordentligt tvättade när de hamnar i hinken. Hinkar med bollar kan köpas tre olika storlekar, 23, 46 och 69st och kostar 30, 55 resp 76 kr / st. Skaffar du ett bollkort blir varje hink lite billigare: 25, 41 resp 55 kr / st.

Det går att köpa bollar på tre olika sätt:

  1. Med bollkort* som du laddar i receptionen (detta rekommenderar vi)
  2. Köp en biljett i receptionen (istället för poletter)
  3. Betala med Swish direkt i bollautomaten*Samma bollkort fungerar på båda våra anläggningar

OBS! När bollplockning pågår är det helt förbjudet att slå 

GOLFRESOR

Följ med NSGK till Spanien!
Villaitana| 1-8 april, 2023

 På Melia Villaitana Hotel har du två stycken Jack Nicklaus-designade golfbanor precis intill hotellet och bara minuter till nattlivet i Benidorm. 

Campo Levante är mästerskapsbanan som passar alla typer av spelare. De med lite högre handicap kommer att gilla banans breda fairways, medelhandicaparna kittlas av utmaningarna och de duktiga spelarna får förbereda sig på att det inte är att bara ”ställa ut klubborna” och göra par på varje hål. Ni spelar även den kortare och lite knixigare banan, Campo Poniente, med par 62, här ingår del i golfbil. 

Träningsområdet har allt som behövs för en veckas bra träning. Området ligger i direkt anslutning till banan och klubbhuset. Här finns en bra range där ni slår från gräs, område för bunker- och pitchträning, samt en puttinggreen. 

På Melia Villaitana är det lätt att trivas. Inom hotellområdet finns ytterligare ett hotell, samt flera restauranger för alla smaker. Dessutom spa, flera poolområden och barer – ja, här finns det mesta. Allting ligger koncentrerat vilket skapar både harmoni och en känsla av välorganiserad lyx. Vad sägs om att starta kvällen med en drink, kanske i den ståtliga baren i hotellobbyn för att sedan njuta av en god middag. Rummen på hotellet är som sig bör av mycket hög standard och väl tilltagna. På Villaitana finns alla faciliteter ni behöver för en lyckad vistelse och lite till. 

FULLBOKAD

 I PRISET INGÅR:
• Flygresa Stockholm – Alicante t/r
• Flygskatt
• Transport av golfbag
• Transfer flygplats – hotell t/r
• 7 nätter i dubbelrum på Melia Villaitana
• 7 frukost & 6 middagar
• 5 greenfees på Villaitanas golfbanor (4 x Levante och 1 x Poniente
• Träning inkl. bollar 

FRIVILLIGA TILLÄGG:
Enkelrumstillägg: 2.995:-
Avbeställningsskydd: 700:-
Golfbagsförsäkring: 195:- 

Pris per person
16.995:-

ANMÄLAN:
Observera att antalet platser är begränsat. Anmälan senast den 1 december 2022.

För mer information, kontakta Golf Plaisir på protours@golfplaisir.se eller ring 08-519 303 00.

www.golfplaisir.se/norrkopinggk2023

 

Följ med NSGK till Italien!
Bogogno| 16 – 23 oktober, 2022

Del Conte Golf Course andas en del links eller s.k. hedland i sin karaktär. Trots detta är Del Conte något kortare och räknas som den lättare av de två men är ändå tillräckligt kaxig för att ha huserat kvalen till Europatouren. Banan är lite öppnare, plattare och har inte lika många vattenhinder. Det är otroligt fint att komma in på hål 18 och se hela klubbhuset speglas i den lilla sjön som ligger vid green.

Bonora Golf Course är en böljande parkbana med några hål som bjuder på skapliga höjdskillnader. Den är relativt lång och lite mer utmanande än sin systerbana. Flera vatten i form av dammar och diken skapar svårigheter som kan påverka scoren. Detsamma gör flertalet bunkrar och en bitvis hög ruff att det kan vara avgörande att slå rakt.

Bogogno Golf Hotel Få hotell har en riktigt bra golfbana utanför dörren. Bogogno har två! Lägg där till läget mitt i ett av Piemontes härliga vindistrikt och närheten till skönheten kring Lake Maggiore. Detta borde göra Bogogno till en stark aktör över ”måsten” på en livsnjutande golfares lista. Restaurangen på resorten håller mycket hög klass på både mat och vin, dock till en rimlig prisnivå. Utanför hotellet finns även en pool och två tennisbanor.

I PRISET INGÅR:
• Flygresa Stockholm – Milano t/r via
Köpenhamn på hemresan
• Flygskatt
• Transport av golfbag
• Transfer
• 7 nätter i dubbelrum på Bogogno Golf
Hotel
• Halvpension (frukost & 6 middagar)
• 5 greenfees (3 x Del Conte GC och 2 x
Bonora GC)

FRIVILLIGA TILLÄGG:
Enkelrumstillägg: 3995:-
Avbeställningsskydd: 700:-
Golfbagsförsäkring: 195:-

Pris per person
20.995:-

ANMÄLAN
https://golfplaisir.se/norrkoping-bogogno-2022/

Observera att antalet platser är begränsat. Anmälan senast den 4 juli 2022.

För mer information om resan, kontakta Golf Plaisir på protours@golfplaisir.se

eller ring 08-519 303 00