Klubb 18

Klubb 18

Säsongsavslutning – Klubb 18

 Hej! 

Säsongen för klubb 18 och kanske också för en stor del andra golfare börjar lida mot sitt slut. Med facit i hand har det varit en fantastisk golfsäsong vädermässigt och jag hoppas också för er spelmässigt. Det har kanske blivit fler rundor för oss i år än vad vi brukar spela, till del pga. av de omständigheter vi lever under men kanske också i och med klubb 18. Men tänk vad fantastiskt att vi har golfen och den gemenskap den ger. 

Avslutningskväll 

Och för att avsluta denna säsong vore det trevligt att träffa er, summera den gångna säsongen och blicka framåt mot nästa 2021. 

När: tisdagen den 20 oktober 

Tid: kl. 18-20 

Plats: Klinga golfrestaurang 

Quiz 

Förutom summering av säsongen så kommer vi också genomföra lite andra skojigheter, bland annat frågesport/Quiz med fina priser från klubben. 

Mat 

Restaurangen erbjuder mat denna kväll. Mat inklusive alkoholfri dryck/1 glas vin/öl, 165 kronor. 

  • • Pasta med bacon, tomat, mozzarella 
  • • Pasta med tomat, mozzarella och lite andra grönsaker (veg) 

Det går självklart bra att komma och dricka en kopp kaffe också 

OSA 

Det vore jättehärligt att ses denna kväll så vi hoppas du/ni har möjlighet att komma. 

Anmälan skickas till Therese och om du önskar äta, ange vilken av maträtterna som önskas, senast fredagen den 16 oktober. 

Vi kommer under våren 2020 att starta klubb 18. En klubb för dig som är medlem i NSGK och som såklart tycker om att spela golf OCH har en ambition att komma ner i handikapp.

Klubb 18 vänder sig till dig som har kommit ner till 36 och strävar efter att komma ner lite mer, kanske till och med till hcp 18. Klubben är också en fortsättning och komplement till den redan etablerade och uppskattade klubb 36.

Då klubb 18 är i en nystartsfas kommer vi genomföra planerade aktiviteter samtidigt som vi utvecklar verksamheten. Det är därför viktigt för oss att du som deltagare framför dina synpunkter, tankar och önskemål. Detta för att möta dig i din ambition som golfspelare.

Uppstart av klubb 18 kommer ske lördagen den 25 april, kl 10-13 på Klinga och vi kommer under mars månad skicka inbjudan till alla medlemmar med hcp 18-36.

Varmt välkommen till klubb 18, där vi tillsammans utövar denna fantastiska sport under devisen:

Golf, glädje och gemenskap!

Therese Larsen
Samordnare/Kontaktperson                                                                      

E-post: Th.k.larsen@gmail.com
Tfn: 076 – 0266865