Klubb 18

Klubb 18

Ny säsong 2021

Hej!

Nytt år och ny säsong för nystartade klubb 18.

Syftet med klubb 18 är att möta medlemmar som kommti ner till hcp 36 och strävar efter att komma ner i hcp, kanske till och med till 18. Detta genom kontinuerlig träning samt spel på olika banor. Vilket också innefattar olika spelformer samt tävlingar på våra egna tre banor samt vid andra golfanläggningar. Klubb 18 är en fortsättning och ett komplement till klubb 36.

Den kommande säsongen kommer ha ett liknande upplägg som föregående , med träningar, tävlingar, kurserbjudanden och inte minst spel på andra banor.  Den kontinuerliga träningen och banspelet kommer ske på onsdagar och söndagar, där vi tränar en timme under organiserade former med förutbestämda övningar och sedan spel på bana.  Vi  alternerar våra träningar och spel mellan våra 3 fantastiska banor på Hylinge  och Klinga.

Vi är just nu inne i en intensiv planering av årets säsong och så fort den planen är klar kommer den meddelas här på hemsidan.

Glädjande är också att vi inför denna säsong är fyra personer som engagerar oss lite extra i klubb 18: Salvatore Licari, AnnMarie Licari, Johan Egelius och så jag, Therese Larsen som samordnar arbetet.

Är du nyfiken, Vill veta mer?  Vill vara med? Skicka då ett mejl till: th.k.larsen@gmail.com.

Så länge du är medlem i Nsgk så är de inga kostnader behäftade med medlemsskapet, förutom kurser och spel på andra banor såklart, utan en mölighet att träna, spela tillsammans med andra klubbmedlemmar med liknande ambitioner och under kontinuerliga former.

Väl mött och med hopp om ännu en härlig golfsäsong under parollen, Golf, Glädje, Gemenskap (och träning)

Hälsningar

Therese, Johan, AnnMarie och Salvatore