Klubb 18

Klubb 18

KLUBB 18 – SÄSONGSINFORMATION 2024

Hej!

Så är säsongen äntligen i gång. Många av oss har säkert inte lagt klubborna åt sidan utan kanske tränat här hemma och kanske också haft möjlighet att spela på varmare breddgrader. Oavsett så börjar vi skönja golfspel…

Det är med glädje vi kan konstatera att klubb 18 går in på sin 5:e säsong och precis som tidigare år planerar vi utifrån den input vi fått, både muntligen under säsongen samt från den utvärdering som genomfördes i januari.

UPPSTART 1 MAJ
Vi startar upp säsongen den 1 maj på Klinga med gruppträning, där vi får påminna oss både fysiskt och mentalt om svingar och närspel. Men också lite trevligheter såklart och kanske inte minst att få se varandra och umgås några timmar under trevliga former. Anmälan på hemsidan, kostnad 100 kr.

TRÄNING OCH BANSPEL
Träning och banspel sker precis som tidigare onsdagar och söndagar.

Onsdagar: banspel från kl. 17.00 (9 hål)

Söndagar: banspel från kl. 14.00 (18 hål)

Från 1: a september kommer troligtvis banspel att förläggas tidigare pga. av mörkrets antågande, men det återkommer vi till senare på säsongen.

Vi kommer precis som föregående år att alternera mellan våra 3 banor!

GOLFRESA – 30–31 juli
I får går vår golfresa med övernattning till Trosa GK. Planering pågår och vi återkommer med info inom kort.

TOUR KLUBB 18
Vi har även i år lyckan att Jonathan Zetterblom generöst sponsrar vår tour och vi har lyssnat in er vid utvärderingen i höstas och gjort en hel del anpassningar inför årets säsong.

Det är totalt 7 deltävlingar där finalen spelas på vår hemmabana 21 september.   För att vara med på finalen så behöver man ha deltagit vid minst 3 deltävlingar, inklusive finalen.

Vi har så långt som möjligt valt banor där vi antingen har samarbete eller där Golfamore gäller.

TÄVLINGAR PÅ VÅRA BANOR 

Vi håller kvar vid våra traditioner att genomföra tävlingar på våra egna banor på söndagar där vi vid 4–5-tillfällen spelar olika spelformer såsom; Scramble, Irish Rumble, Bästboll, Greensome, Slaggolf, Eclectic, Foursome, Fyrboll och Flaggtävling.

REGELVANDINRING och SPELLEKTION
I vår plan finns också att genomföra regelvandring samt spellektion. Datum för detta återkommer vi med lite längre fram.

Kommunikation
Vi använder vår Facebookgrupp för snabb info, men vi skickar också information till de mejlandresser vi har. Saknar vi din? Sänd ett mejl till, th.k.larsen@gmail.com

Har du frågor kring det vi planerat, välkommen att höra av dig till: th.k.larsen@gmail.com eller lena.enstedt@transportstyrelsen.se

Stort och varmt välkommen till årets säsong i klubb 18! 

Lena Enstedt, Therese Larsen och Johan Moberg