Klubb 18

Klubb 18

Ny säsong 2021

Hej!

Nytt år och ny säsong för nystartade klubb 18.

Klubb 18 vänder sig till dig som har kommit ner till 36 och strävar efter att komma ner lite mer, kanske till och med till hcp 18. Klubben är också en fortsättning och komplement till den redan etablerade och uppskattade klubb 36.

Det är fantastiskt kul att summera och tänka tillbaka på vår första säsong.  Vi tränade och spelade på torsdagar och söndagar, tävlande på andra banor och provade många tävlingsformer. Allt enligt era önskemål från uppstarten den 25 april. Många skratt blev det också:)

Den kommande säsongen kommer ha ett liknande upplägg som föregående säsong, med träningar, tävlingar, kurserbjudanden och inte minst spel på andra banor.  Vi kommer ha två fasta dagar där vi både tränar en timme och sedan spelar på bana. Vi är just nu inne i en intensiv planering av årets säsong och så fort den planen är klar kommer den meddelas här på hemsidan.

Glädjande är också att vi inför denna säsong är fyra personer som engagerar oss lite extra i klubb 18: Salvatore Licari, AnnMarie Licari, Johan Egelius och så jag, Therese Larsen som samordnar arbetet.

Är du nyfiken, Vill veta mer?  Vill vara med? Skicka då ett mejl till: th.k.larsen@gmail.com.

Så länge du är medlem i Nsgk så är de inga kostnader behäftade med medlemsskapet, förutom kurserna såklart, utan en mölighet att träna, spela tillsammans med andra klubbmedlemmar med liknande ambitioner och under kontinuerliga former.

Väl mött och med hopp om ännu en härlig golfsäsong under parollen, Golf, Glädje, Gemenskap (och träning)

Hälsningar

Therese, Johan, AnnMarie och Salvatore