Arbeta på NSGK

År 2016 bildades Norrköping Söderköping Golfklubb genom en sammanslagning av Norrköping GK och Söderköping GK. NSGK är idag Sveriges 4:e största golfklubb och vi arbetar för att ständigt förbättra våra anläggningar och skapa positiva upplevelser för medlemmar, gäster och partners.

För att skapa detta har vi i personalen många olika kompetenser och vi är alltid intresserade av människor som vill vara med och bli en del av vårt fantastiska team. Vi ser gärna att du delar vårt intresse för golf!

Just nu söker vi säsongspersonal!

Var med och bidra till att skapa en positiv upplevelse för våra medlemmar, gäster och i arbetsgruppen. Vi söker nu personal till båda våra anläggningar, Klinga och Hylinge, då vi behöver förstärkning under perioden april till oktober. Vi erbjuder dig en härlig arbetsmiljö och att bli en del av vårt härliga team som arbetar för att höja golfupplevelsen.

Golfbanearbetare

Vi söker arbetare till utomhussäsongen 2022 för golfbaneskötsel på våra banor.

Vi söker dig som är:

– Minst 18år

– Har körkort

– Gillar att jobba utomhus

– Intresserad av och spelar golf

Anställningsform

Tjänsterna är heltid 5-7 månader (apr-okt) och vi följer gällande kollektivavtal.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande intervjuer och du är därför välkommen att maila din ansökan med CV till våra banchefer martin@nsgk.se och tobias@nsgk.se 

 

Restaurangpersonal (Klinga)

Vi söker en trevlig och glad tjej eller kille som är minst 20 år fyllda och har B-körkort. Ett måste är att ha någon form av erfarenhet av att jobba med service och människor, erfarenhet av restaurangbranschen ett plus. Vi lovar ett roligt säsongs/sommarjobb med början i april till minst slutet av oktober. Är du en person som älskar att jobba med människor och att ingen dag är den andra lik så hör av dig så tar vi det från där. Kontakta Dick Loftås på dick@nsgk.se eller ring gärna 070-602 36 64 för att få veta mer.