Arbeta på NSGK

Norrköping Söderköping golfklubb (NSGK) är sedan sammanslagningen av Norrköpings GK och Söderköpings GK en av Sveriges största golfklubbar med två anläggningar och sammanlagt 45 hål. Klinga med 18 hål i ett fantastiskt eklandskap och Hylinge med 27 hål i underbar miljö vid Göta kanal. Klubben som också är en av Sveriges äldsta grundades redan 1928 och blandar tradition med vision. Årligen spelas det totalt ca 90000 golfrundor på våra tre banor och vi har i dagsläget ca 6200 medlemmar varav ca 5200 bor i närområdet.

Vi arbetar för att ständigt förbättra våra anläggningar och skapa positiva upplevelser för medlemmar, gäster och partners. För att skapa detta har vi i personalen många olika kompetenser och vi är alltid intresserade av människor som vill vara med och bli en del av vårt fantastiska team. Vi ser gärna att du delar vårt intresse för golf!

Lediga tjänster

Utbildad kock till Klinga Golfrestaurang

Till säsongen 2023 (april-oktober) söker vi en utbildad kock som är ambitiös, glad, trevlig, ordningsam och självklart en fena på att laga mat.

Kontakta Dick Loftås på 070-602 36 64 eller dick@nsgk.se