Klubb 36

Klubb 36

OBS! Läser ni på mobiltelefon kan ni behöva vrida telefonen till liggande läge för att få upp rätt meny i vänsterspalten.

Klubb 36 är till för dig som är medlem i NSGK och kanske precis tagit grönt kort och nu påbörjat din resa till officiellt handicap 36. För en del går det snabbt att komma dit men för flera av oss tar det lite mera tid och då ska det vara roligt att träna och spela golf. Givetvis får man vara med i klubb 36 även när man har lägre hcp än 36.

Att vara med i klubb 36 är kostnadsfritt och kräver endast medlemskap i NSGK. När vi spelar på andra banor eller anordnar grillning mm så sker det till självkostnadspris.

Vi är c:a 80 personer i klubb 36, men det brukar variera mellan 6 och 30 som kommer till träffarna. Du väljer själv när och hur ofta du vill delta.

Att tävla i golf med Klubb 36

Klubb 36

Kontaktpersoner i klubb 36

Inger Winbladh                  070-6243687                      inger.winbladh@telia.com
Edvin Zepcan                      076-0600826                     edvinz@hotmail.com
Camilla Bergerfalk             070-5393970                      camilla@thormo.se

Söndagsträningar
Vi träffas kl 10.00 varje söndag på Klingas korthålsbana och spelar tillsammans. Du får träffa nya spelkompisar, få tips och tricks för att rusta dig inför spel på stora banan. Ingen föranmälan krävs. Finns alltid en kontaktperson på plats.

Spel på bana Hylinges röda slinga 2020
Vi kommer regelbundet spela på Hylinges röda slinga där alla kan vara med. Spelprogram kommer under våren. Speldatum kommer finnas här på sidan men anmälan kommer ske på golf.se

Klubb 36 On tour 2020
Vi kommer även i år ge oss ut på tour. Vi provar andra golfbanor och har trevligt tillsammans.

Förutom dessa aktiviteter anordnar vi fadderrundor, storgruppsträning med våra Pro Jonas och Johan. Vi brukar grilla eller fika i samband med mindre klubbtävlingar då vi givetvis har prisutdelning mm.

Vill du veta mera om vad vi i klubb 36 har på gång och få fortlöpande information så maila eller ring någon av oss kontaktpersoner.

Välkommen till ett glatt gäng som ger din golf extra glädje och gemenskap!