Senior

Senior

OBS! Läser ni på mobiltelefon kan ni behöva vrida telefonen till liggande läge för att få upp rätt meny i vänsterspalten.

Norrköping Söderköping Golfklubb Seniorkommitté arrangerar aktiviteter för klubbens medlemmar där alla damer och herrar som är 55+ är välkomna att deltaga.

Vi skall verka för en trivsam samvaro för de aktiva seniorer som spelar golf och skall också vara språkrör i frågor som seniorerna anser viktiga för ökad trivsel på och omkring banorna.

Vi har aktiviteter på både Hylinge och Klinga . Verksamheten sammanhålls av en seniorkommitte och på varje bana finns arbetsgrupper som sköter den löpande verksamheten.

Den största aktiviteten är veckogolfen med tävlingsspel varje onsdag på Klinga och varje torsdag på Hylinge.

Seniorer som vill deltaga kan via Golf.se anmäla sig. För att få ett lugnt och jämnt speltempo spelar vi i 3-bollar och med 10 minuters intervall mellan bollarna.

I juli spelas en gemensam Julicup. Vi arrangerar också en gemensam matchspelstävling under sommaren. Bland övriga tävlingar kan nämnas en Veterancup mot Finspång och att vi är värdar för 2 deltävlingar i Hösttouren.

Seniorerna deltager också aktivt i skötsel av klubbens anläggningar och stöder klubbens tävlingsarrangemang inte minst vid NT-Golfen.

Seniorerna arrangerar också golfresor och har välbesökta vår och höstmöten.

Under vintersäsongen har vi en del aktiviteter som bowling och puttningstävlingar .

Alla seniorer är välkomna att deltaga i våra aktiviteter!