Nytt för i år – Klubb 18

Hej!

Nu händer det roliga och utvecklande aktiviteter i vår klubb, igen!

Klubb 18

Vi kommer under våren 2020 att starta klubb 18. En klubb för dig som är medlem i NSGK och som såklart tycker om att spela golf OCH har en ambition att komma ner i handikapp.

Klubb 18 vänder sig till dig som har kommit ner till 36 och strävar efter att komma ner lite mer, kanske till och med till hcp 18. Klubben är också en fortsättning och komplement till den redan etablerade och uppskattade klubb 36.

Då klubb 18 är i en nystartsfas kommer vi genomföra planerade aktiviteter samtidigt som vi utvecklar verksamheten. Det är därför viktigt för oss att du som deltagare framför dina synpunkter, tankar och önskemål. Detta för att möta dig i din ambition som golfspelare.

25 april – Uppstart av klubb 18  

Vi kommer starta upp klubb 18 med en träff på Klinga den 25 april, kl. 10-13. Det blir stationssträning med Johan Moberg samt information kring klubb 18. Vi bjuder också på lite lunchgrill och ett tillfälle att ställa frågor samt komma med synpunkter och önskemål kring vår nystartade verksamhet.

Aktiviteter

I vår plan för klubb 18 ligger att genomföra flera träningstillfällen med Johan Moberg och Filip Eriksson.  Under säsongen kommer vi också genomföra tävlingar inom klubb 18 på båda våra banor samt andra trevligheter. Information om datum och innehåll samt anmälan till dessa aktiviteter sker vid uppstartsträffen den 25 april.

Information och kommunikation

Det kommer finnas en Facebooksida där du som klubb 18-medlem kommer att få information om allt det vi planerar och genomför.

Deltagaranmälan till klubb 18

Deltagaranmälan till klubb 18 kan du göra på två sätt;

Du kommer till Klinga den 25 april, kl. 13-16

Du kan också i förväg skicka din intresseanmälan till:  Th.k.larsen@gmail.com, uppge namn, telefonnummer och e-postadress.

Varmt välkommen till klubb 18, där vi tillsammans utövar denna fantastiska sport under devisen: Golf, glädje och gemenskap!

 

Therese Larsen                                                                                                E-post: Th.k.larsen@gmail.com

Samordnare/Kontaktperson                                                                     Tfn: 076 – 0266865