Junior

Junior

Välkommen till Juniorsektionen på Norrköping Söderköping Golfklubb. Vi jobbar för att göra golfspelet så roligt som möjligt samtidigt som vi vill att alla skall utvecklas som personer och golfspelare. Vi vill bedriva allt från lekfull träning till idrottslig träning för tävling på elitnivå.

Vi kör fysträning i Eneby Kyrkskola söndagar klockan 16-17 från och med november. Alla juniorer i våra träningsgrupper är välkomna!

 

NYHETER

All information om NSGK:s juniorverksamhet finns på www.svenskalag.se/nsgk

Svenskalag.se/nsgk

Länk till anmälan på svenskalag.se

Vill du också vara med och sponsra våra juniorer?

NSGK har en blomstrande ungdoms- och elitverksamhet. Under det gångna året (2019) har vi haft många individuella framgångar, samt ett framgångsrikt år i divisionsspelet.

Vi är oerhört stolta över vårt Damlag som höll sig kvar i  Division 1 på Bro Bålsta GK i somras. Extra kul är att stommen utgörs av våra duktiga juniorer, och det som också är roligt att det fylls på underifrån.

Herrarna var 2:a i Division 1 på Skinnarebo GK i somras. Ett lag går upp till Elitserien, och efter placeringarna 3-3-2-2 de sista tre åren är målet självklart till nästa år; vi ska upp i Elitserien.

Vi har många individuella prestationer som vi också vill uppmärksamma. Tjejerna har dominerat under säsongen och Vilma Sundberg, Amanda Hansson och Fredrika Zetterblom har alla vunnit på juniortouren. Adam Samnegård och Markus Iwerbo har två andra platser i JMI-tävlingar under året, och i finalen som spelas nu i september är vi representerade av hela fem spelare!

Vi söker nu sponsorer till Juniorverksamheten på klubben. Om du idag är sponsor till NSGK så är en sponsring av Juniorverksamheten inget vi vill ha istället för din nuvarande sponsring, utan det ska betraktas som utöver redan befintliga sponsoravtal eftersom klubben alltid går i första hand.

Vi har tagit fram ett förslag på skyltar där ert företag får exponering på bästa möjliga plats på båda golfbanorna. Ni får även ert företagsnamn på klubbens hemsida.

Har ni frågor eller om ni redan nu vet att ni bara måste vara med på det här, hör av dig till Filip Eriksson 073-6929249 han berätta mer och svara på dina frågor.

Vänliga hälsningar

Juniorkommittén

Norrköping Söderköpings GK