VÄLKOMMEN TILL JSM KLUBBLAG

VÄLKOMMEN TILL JSM KLUBBLAG

8-10 september är det dags för slutspel i JSM Klubblag på Klinga

Välkommen ut och titta på bra golf!

SLUTSPEL
8-10 SEPTEMBER 2023

Det årliga svenska juniormästerskapet för klubblag avgörs i fyra kvalomgångar  och avslutas med en final på Barsbäck G&CC under höstlovet.

Finalen kommer att spelas på Barsebäck G&CC den 31 oktober – 2 november.

Laget består av max nio spelare varav minst två representanter av samma kön. Sju spelare får spela i varje omgång.

Tävlingen spelas som lagmatcher i spelformerna mixad foursome, valfri foursome, flicksingel, pojksingel och valfri singel. Med undantag för slutspelet som spelas som slagspel.

8 September
Fredag

ROND 1

Slagspel scratch
Varje klubblag representeras av två foursomes (en mix och en valfri) och tre individuella spelare (en flicka, en pojke och en spelare av valfritt kön). Klubblagets samtliga fem resultat räknas samman.

De sju bäst placerade klubblagen får, i placeringsordning, välja motståndare i rond 2 bland de klubblag som placerat sig på plats 9-16.

9 September
Lördag

ROND 2

Matchspel scratch
Varje lagmatch består av fem delmatcher som spelas i följande ordning: (Mixed foursome, valfri foursome, flicksingel, pojksingel och valfri singel). Vunnen delmatch ger 1 poäng och delad match 0,5 poäng. Klubblaget med flest vunna poäng i delmatcherna vinner lagmatchen. De åtta segrande lagen kvalificerar sig till rond 3

De åtta segrande klubblagen får i placeringsordning enligt resultat i rond 1, välja motståndare (vilken som helst av de kvarvarande lagen) i rond 3

10 September
Söndag

ROND 3

Matchspel scratch
Varje lagmatch består av fem delmatcher som spelas i följande ordning: (Mixed foursome, valfri foursome, flicksingel, pojksingel och valfri singel). Vunnen delmatch ger 1 poäng och delad match 0,5 poäng. Klubblaget med flest vunna poäng i delmatcherna vinner lagmatchen.

De fyra segrande klubblagen i rond 3 kvalificerar sig till Final

INFORMATION

Kontakt:

Johan Petersson
Tävlingsledare
070-615 24 00

Thorsten Hellmark
Tournament Director
070-318 74 80

FUNKTIONÄR

Vill du vara funktionär?

Vill du vara med och göra denna tävling till en fantastisk upplevelse för våra deltagare, och dessutom se bra golf på nära håll?
Välkommen att hjälpa till som funktionär!

Kontakta Johan Petersson
070-6152400