Grönt kort 2019

Grönt kort 2019

För att du ska få lära dig golfspelet bör du genomgå en nybörjarutbildning. Syftet är att du ska lära dig det grundläggande i själva spelet och hur vi uppträder på golfbanan. För att gå en nybörjarutbildning krävs inga förkunskaper.

Vårt mål är att ge dig en så bra start som möjligt på din golfresa. Vi ger dig högsta kvalitet där vi varvar teori med praktik. Vi erbjuder kurser enligt SGF och PGAs rekommendationer.

I priset ingår, förutom ca 12-14 timmars gruppundervisning med både teori och praktik, allt kursmaterial inkl. prov, uppspel. rangebollar och lån av klubbor under hela kursen.

Grönakortutbildningar pågår under hela året.

Individuell Grönt Kort kurs inkl medlemskap
Det här är kursen för dig som vill ha möjlighet att bestämma tiderna själv. Kursen innehåller 5 lektionstimmar då vi går igenom samma innehåll som gruppkursen.

Golfutrustning – Vad behöver du?
Vi tillhandahåller golfklubbor under kursen. I samband med kursen går vi igenom vad du behöver och vad du bör tänka på när du köper egna klubbor. Lättspelade klubbor som passar dig gör ditt spel mycket roligare och enklare. Under kursen har du 10 % på vårt sortiment i golfshopen.

Vi erbjuder Grönt kort kurser på båda våra anläggningar, Klinga (Norrköpingsbanan) och Hylinge (Söderköpingsbanan). Läs mer om kursdatum, upplägg och kontaktuppgifter genom att klicka på vald anläggning här nedan.