Golfbil

Golfbil

Vi har 9 st Golfbilar uppställda för uthyrning på Hylinge och 7 st på Klinga.
Körning med golfbil lyder under körkortslagen vilket innebär att körkort för personbil (B) eller förarbevis för terrängskoter krävs.

Medlem & Gäst 
9-hål 200:-, 18-hål 350:-

Medlem & Gäst med läkarintyg
9-hål 150:-, 18-hål 250:-

Alla medlemmar har ett maxbelopp på 3500kr för hyra av golfbil under en säsong. Det innebär att när du nått detta belopp får fri hyra återstående del av säsongen. Det är du själv som får hålla reda på detta och spara alla kvitton. När du fått ihop till maxbeloppet visar du dina kvitton för oss. Har du läkarintyg eller innehar spelrättsbevis är maxbeloppet 3000kr.

Bokning gör du via telefon 011-15 82 40, info@nsgk.se eller direkt när du bokar tid via Min golf på golf.se,

På plats får alla skriva under ett hyresavtal och självklart är ingen alkohol tillåten i samband med golfbilskörning.

Fullständiga hyresvillkor: Regler för golfbil

När vi har stängt i Söderköping är det viktigt att bilen får komma in i garaget och få laddning. Från parkeringen ser du ett stort rött hus och på långsidan mot klubbhuset finns det nummer på dörrarna. Kör in bakom rätt dörr och sätt i sladden för att ladda batteriet. Lås dörren och lägg nyckeln i greenfeeinkastet till vänster om terminalen i faojén.

Tack på förhand!

Regler för transportmedel vid golfspel på NSGK

Alla har möjlighet att använda, av klubben godkända transportmedel, vid sällskapsspel. Vid tävlingsspel som arrangeras av NSGK krävs att spelare visar upp ett giltigt läkarintyg.

Läs mer om olika fordon, körkortskrav, försäkringar, alkohol, med mera på golf.se – Fordon i golfspel.

 

Tillstånd vid tävling

Tillstånd kan enbart utfärdas av spelarens hemmaklubb. För att få tillstånd att använda transportmedel för medlemmar i NSGK gäller följande:

1. Skaffa ett läkarintyg som styrker rörelsenedsättning med fastställd giltighetstid. För att erhålla tillstånd krävs att rörelsenedsättningen är ett sjukdomstillstånd med förväntad långvarig läkningsprocess eller av kronisk karaktär.

2. Läkarintyget ska bedömas av Fredrik Lager, Petter Bocian eller Marcus Ahlmark som vid godkännande ger tillstånd för spelaren att använda transportmedel. Läkarintyget kan mailas till info@nsgk.se

3. Vi skriver sedan ut ett tillstånd som ska visas upp vid varje speltillfälle på de klubbar där det krävs.