Fototävling på Instagram

NSGK:s Fototävling 2020

Tagga dina bästa NSGK-ögonblick med #NSGK2020 och @nsgolfklubb på Instagram och delta i kampen om finfina priser.  Ha mobilen nära till hands och lycka till!

 Gör så här:

  • Följ oss på Instagram @nsgolfklubb
  • Ta en bild på ditt bästa NSGK-ögonblick
  • Tagga bilden med @nsgolfklubb och #NSGK2020

 

Varje månad utser vi en vinnare av månadens bild som får ett presentkort på 500:-
Av alla vinnande bidrag kommer vi efter avslutad tävling att rösta fram årets NSGK bild.
Årets bild kommer att belönas med ett presentkort på 1000:-

Tävlingen pågår från 1 maj till 30 september 2020. Vinnarna publiceras på vårt Instagramkonto, Facebooksida och på NSGK.se.

Tävlingsregler

För att delta i tävlingen via Instagram måste du ha ett öppet Instagramkonto, om du har dold profil kan vi inte se din bild.

Genom att du laddar upp din bild och taggar den med #NSGK2020 och @nsgolfklubb godkänner du ditt deltagande i tävlingen och våra tävlingsvillkor samt att du själv tagit bilden. NSGK förbehåller sig rätten att ta bort bilder som bedöms vara olagliga eller på annat sätt etiskt eller moraliskt opassande liksom sådana bilder som kan vara föremål för rättighetsintrång.

Vinnaren utses av en jury bestående av medarbetare på NSGK och beslutet kan ej överklagas.

Tävlingen pågår t.o.m. 30 september 2020 och vinnarna publiceras på vårt Instagramkonto, på vår Facebooksida och NSGK.se. NSGK förbehåller sig rätten att publicera tävlingsbidragen samt kan bilderna komma att användas i NSGK:s marknadsföring.