Årsavgift 2021 – Svar på de vanligaste frågorna

VÄLKOMMEN TILL EN NY GOLFSÄSONG
Här följer lite kort information om medlemskap och betalning av årsavgifter 2021. Mer information hittar du på nsgk.se och har du några frågor så går det bra att kontakta oss enligt uppgifterna längst ner på sidan

OBS! HÅRD KONTROLL AV OCR NUMMER
Alla betalningar ska erläggas till Bankgiro 5310-5797 och för att betalningen ska gå igenom så måste OCR nummer uppges, det går inte att genomföra betalningen utan korrekt OCR nummer.

IBAN
Om du bor utomlands och vill betala via banköverföring går det bra till:
BIC: NDEASESS
IBAN: SE03 9500 0099 6026 0916 0375

FAKTURAN KAN AVSE FLERA PERSONER
Om ni är två eller fler i familjen eller bosatta på samma adress så är en person kontaktperson och då angiven som kundnummer och i fakturaadressen. Samma person omnämns inte i specifikationen utan bara de övriga i familjen.

AUTOGIRO
Vi erbjuder delbetalning via autogiro på alla fakturor över 2000 kr. Då delas fakturan upp på max 10 betalningstillfällen. För tjänsten tillkommer en uppläggningsavgift på 295 kr. 

Sista betalningen/dragningen skall dock göras den 31 oktober, om du startar ditt autogiro senare än i januari så kortar vi ner antal dragningar. Sista chansen att starta autogiro är i maj, efter det gäller full betalning.

För att ansöka om autogiro måste ett medgivande ges. Det gör du enklast genom att söka upp NSGK Drift AB i din internetbank. Som betalarnummer uppger du ditt Golf-ID utan bindestreck.

Har du betalat ditt medlemskap via autogiro under säsongen som var och önskar att göra så även under kommande säsong,  behöver du inte göra någonting.

FÖRDEL MED SPELRÄTTSBEVIS
Alla Årsmedlemmar som innehar spelrättsbevis får bl.a. följande förmåner 2021:

  • Förmånligare bokningsregler till starttider
  • Bonus på inköp i våra golfshoppar
  • 10 polletter till drivingrange 
  • Delta i sanktionerade seriespel
  • Unika erbjudanden från partners
  • Ta del av alla spelsamarbeten med greenfeerabatter på andra klubbar

Vill du köpa ett spelrättsbevis så går det att göra direkt av klubben för 1200 kr, kontakta oss enligt nedan så hjälper vi dig.

GOLF SOM FRISKVÅRD
Golf är en skattefri friskvårdsförmån.
De delar som är avdragsgilla för arbetsgivaren är bl.a. spelavgift, greenfee, drivingrange, lektioner och kurser. Vad som däremot inte är avdragsgillt för arbetsgivaren är bl.a. medlemsavgift, tävlingsavgift och utrustning.

Vid behov kan vi skicka ut digitala intyg på din fakturabetalning via e-post.

GREENFEEMEDLEM
I greenfeemedlemskapet ingår en personlig greenfee. Greenfeen kan endast nyttjas på årets första bokning och blir med automatik fri.

KONTAKTA OSS
Telefon: 011-15 82 40
E-post: info@nsgk.se