Företag

Golfnätverket

Nästa träff: Hockeykväll fredagen den 13 oktober – mer info här

Norrköping Söderköping Golfklubb är en drivande part i Golfnätverket.  Vår målsättning är att skapa en plattform för företag, entreprenörer och organisationer att skapa nya kontakter och affärsmöjligheter. Golfnätverket har inte som målsättning att bli det största nätverket, men vi vill gärna bli det bästa och det trevligaste. Hjälp oss gärna med det!

Nätverket är också ett forum där man på det personliga planet möter nya och gamla vänner under trevliga och lättsamma former. Mycket av våra aktiviteter kretsar givetvis kring golfen, men även andra evenemang står på programmet under året.

Som samarbetspart till Norrköping Söderköping GK är du givetvis välkommen att delta i Golfnätverket.

Är du intresserad av ett samarbete med NSGK eller vill du bara tipsa om ett bra tema för kommande träffar – kontakta Morgan Allard. telefon 011-158242 eller via e-post: morgan@nsgk.se

Nedan kan du se företag som vi har ett samarbete med.