Vi söker personal

Vi söker personal

VD / Klubbchef

Norrköping Söderköping Golfklubb söker nu en ny VD/Klubbchef som vill driva och utveckla en av Sveriges största golfklubbar. Vi söker dig som brinner för golf och ledarskap. Är detta din nästa utmaning?

Om företaget

Norrköping Söderköping golfklubb (NSGK) är en ny klubb med gamla traditioner och utmanande framtidsplaner. NSGK är sedan sammanslagningen 2017 en av Sveriges största golfklubbar med sammanlagt 45 hål. Klinga med 18 hål i ett fantastiskt eklandskap och Hylinge med 27 hål i underbar miljö vid Göta kanal.

Mer information om klubben får du på www.nsgk.se.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu dig som tillsammans med styrelse, medarbetare och medlemmar vill driva det fortsatta förändringsarbetet för att klubben ska ta nästa steg på sin utvecklingsresa.
Som vd/klubbchef är du direkt underställd styrelsen och har det övergripande ansvaret att driva och utveckla verksamheten, inklusive bana, marknadsföring, ekonomi och personal. Till din hjälp har du ett härligt gäng kompetenta medarbetare inom, bana, träning, shop och administration.

Din profil

För att lyckas krävs det att du är en stabil och lyhörd person med dokumenterad erfarenhet av personal- och budgetansvar. Som ledare är du kommunikativ och ger en tydlig inriktning, motiverar och samordnar för att få med dig medarbetare och medlemmar mot gemensamma mål. Du är utåtriktad och har ett stort intresse för golfen som sport och för den ideella idrottsklubben. Du behöver ha erfarenhet av marknadsföring och av att arbeta med samarbetspartner. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och är intresserad av ett arbete som kommer att vara varierande och kräver att du är flexibel, både som person och i dina arbetstider.

Lön och tillträde enligt överenskommelse.

Ansökningsförfarande

Vi kommer att arbeta med löpande urval för tjänsten.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta klubbens ordförande Krister Eriksson, ordforande@nsgk.se, 070-990 00 29, eller tillförordnad vd/klubbchef Mari Torstensson, mari@nsgk.se, 070-819 21 37.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att ta kontakt med ansvariga rekryterare Martina Lundahl, martina.lundahl@skill.se, 011-199472 eller Petra Pyk, petra.pyk@skill.se, 011-199466.

Varmt välkommen med din ansökan!

Säsongspersonal

Vi söker nya medarbetare!

Vill du bli en del av NSGK? Vi söker nu personal till båda våra anläggningar, Klinga och Hylinge. Vi behöver förstärkning under perioden april till oktober, och kan erbjuda anställningar som varierar i längd från 3 upp till 6 månader.

På golfbanan:

Vi söker dig som är:
– Minst 18år
– Har körkort
– Gillar att jobba i utomhus miljö
– Intresserad av och spelar golf

I reception:

Vi söker dig som är:
– Minst 18år
– Positiv och glad
– Brinner för service
– Vill jobba flexibla tider
– Intresserad av och spelar golf

Är du den vi söker?
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag: info@nsgk.se

Vi ser fram emot att höra från dig!