Träningsresa till Spanien 2018/FULLBOKAD

Träningsresa till Spanien 2018/FULLBOKAD

Följ med Johan & Jonas till Spanien, 7-14 April 2018/Fullbokad-Ni är välkomna att följa med 2019:)

Denna resa arrangeras av Golf Plaisir i samarbete med Norrköping Söderköping Golfklubb.

Lumine Golf har 45 fantastiska hål som bjuder på utmaningar och fantastisk golf. Troon Golf driver anläggningen och
säkerställer kvalitéen på banorna.

Video

Följ med till Spanien

 Lumine Golf har 2 st 18 håls banor och en 9-håls bana. Lakes Course är en mästerskapsbana där flertalet av banans hål, som namnet väl antyder, har vatten i spel. Den är lång och tuff precis som en mästerskapsbana ska vara och eftersom den ligger öppet får man även räkna med att vinden kan påverka rundan. Hills Course är en något kuperad park- och skogsbana. Den har långa och korta hål om vartannat och den är väldigt omväxlande och kul att spela och flera greener kantas av bergspartier som gör banan väldigt vacker och spektakulär.

Hotell Regente Aragón är ett lugnt och fint hotell i fiskebyn Salou. Det ligger endast 200 meter från stranden och bara 5 minuter från Lumines golfbanor. Hotellet har 80 ljusa och moderna rum. Restaurangen har Medelhavsinspirerad meny och på taket finnns en uppvärmd pool som är öppen när vädret tillåter. Granne med hotellet ligger Salous shoppingområde och bara en kort promenad från hotellet hittar man en mängd restauranger och butiker.

Anmälan

www.golfplaisir.se/norrsoder

Observera att antalet platser är begränsat. Anmälan senast den 10 december 2017. För mer information om resan, kontakta Golf Plaisir på protours@golfplaisir.se eller ring 08-519 303 00. 

Pris 14.495:-/person