Träna

Grönt kort/Börja spela golf

För att du ska få lära dig golfspelet bör du genomgå en nybörjarutbildning. Syftet är att du ska lära dig det grundläggande i själva spelet och hur vi uppträder på golfbanan. För att gå en nybörjarutbildning krävs inga förkunskaper.
Vårt mål är att ge dig en så bra start som möjligt på din golfresa. Vi erbjuder kurser enligt SGF och PGAs rekommendationer.

I priset ingår gruppundervisning med både teori och praktik, allt kursmaterial inkl, rangebollar och lån av klubbor under hela kursen. Ni kan använda friskvårdsbidrag på nybörjarkurserna!

Grupp kurs / Grönt kort, inkl medlemskap (2995kr)
Den här kursen är för dig som vill ha fasta tider och har möjligheten att komma på kvällar.

Individuell kurs / Grönt kort, inkl medlemskap (3995kr)
Det här är kursen för dig som vill ha möjlighet att bestämma tiderna själv. Kursen innehåller 5 lektionstimmar då vi går igenom samma innehåll som gruppkursen.

Golfutrustning – Vad behöver du?
Vi tillhandahåller golfklubbor under kursen. I samband med kursen går vi igenom vad du behöver och vad du bör tänka på när du köper egna klubbor. Lättspelade klubbor som passar dig gör ditt spel mycket roligare och enklare. Under kursen har du 10 % på vårt sortiment i golfshoppen.

Vi erbjuder Grönt kort kurser på båda våra anläggningar, Klinga (Norrköpingsbanan) och Hylinge (Söderköpingsbanan). Läs mer om kursdatum, upplägg och kontaktuppgifter nedanför.
———————————————————————————————————————————————————-

Grönt kort på Klinga

På Klinga anläggningen håller Jonas Johansson i nybörjarkurserna. Kurserna är upplagda för att ni ska komma igång snabbt, samtidigt som vi inte tummar på kvaliteten.

Vi kör 1 introduktionsdag där vi förklarar spelet golf och vi har även en uppföljningsdag i sommar som är frivillig. Innan första tillfället så går ni in på länken ( https://borjaspela.golf.se/ ) och registrerar er. Där gör ni teorin innan vi ses på klubben.
Efter den introduktionsdagen är ni klara att börja spela.

För er som vill ha fortsatt hjälp så har vi vår sektion Klubb36 (för info om Klubb36, kolla sektioner i huvudmenyn).
Vid första tillfället så samlas vi i reception/klubbhuset.

NU LIGGER 2021 års grupper ute för bokning!

Vi följer rekommendationerna för Cocid-19 och har därför bara 4 platser i de första grupperna som är inomhus. Om vädret tillåter kommer vi vara utomhus vid vissa moment.

För att boka din Grönt Kort utbildning så klicka på TimeCenter loggan:

Vill du ha mer information om grönt-kort kursen så kontakta:

Jonas Johansson
jonas@nsgk.se
0760-06 19 72
————————————————————————————————————————————————————-

Grönt kort på Hylinge

Aktuella nybörjarkurser

Från och med oktober kör vi nybörjarkurser efter förfrågan, hör av er om ni vill ta grönt kort i höst så hjälper vi er.

Vill du ha mer information eller anmäla dig till träningen så kontakta:

Peter Sunell
peter@nsgk.se