Träna

Golf & Fys

Friskvårdsbidraget går alltid att använda på golfträningen med våra tränare!

En satsning vi gör med egen kompetens och med vår samarbetspartner Stjärnkliniken som har stora resurser.

Vi tränare på NSGK försöker ha ett varierat utbud av olika teman, som vi sammanfattar med ordet Bättre golf. Allt eftersom vi höjer våra förväntningar på vårt spel krävs det en balans mellan förståelse och tålamod. Där kommer vi in och ger er rätt verktyg och kunskap för att nå detta.

Bättre Golf-Stjärnkliken

Den här träningen passar dig som vill ha hjälp med både svingen och din rörlighet. En bra och hållbar sving är ofta ihopkopplad med bra rörlighet.
Vi hjälper er att få förståelse för hur ni ska kunna utveckla era styrkor och svagheter i golfsvingen. Rätt verktyg ger en hållbar utveckling på lång sikt!

Vi kör 8 pass, där 4 pass är svingträning på Racketstadion med Johan eller Jonas och 4 pass är golfrelaterad rörlighetsträning med Frida Bylinder på Stjärnkliniken.

Vi har endast 4 platser i respektive grupp.

Vi har slutfört denna träning och planerar nya grupper som kommer att läggas ut inom kort:)

STARKARE GOLF

Häng på Filip Eriksson, Tränare på NSGK på fysträning för golfare under 10 veckor. Vi kommer fokusera mycket på rörlighet, bålstabilitet och rotation och vi har som målsättning att komma ut både starkare och piggare till den nya golfsäsongen i vår. Dessutom ska vi ha riktigt kul ihop!

Träningen vi kör anpassar du efter den nivå du befinner dig på just nu – och den passar alla åldrar oavsett golfhandicap.

Vi tränar onsdagar kl 19:30-20:30 i Vilbergsskolans Gymnastiksal.

Vi har slutfört denna träning och planerar nya grupper till nästa vinter:)

————————–