Träna på Hylinge

Kurser på Hylinge

DRÖMSTART

Längtar du också till våren?

Dags att damma av klubborna och få en bra start på säsongen tillsammans med oss.

Vi tränar i grupp under en förmiddag 9-12 med fikapaus. Under träningen kommer vi gå igenom alla delar från drive till putt.

För de som vill bokar vi starttid 9 hål efteråt. Passa på att golfa tillsammans med nya golfvänner. Säg dock till vid anmälan om du vill spela så vi vet antal.

Kurstillfällen

Kurs 1             22 april kl 09-12

Kurs 2             23 april kl 09-12

Kurs 3             29 april kl 09-12

Kurs 4             30 april kl 09-12

Pris: 595 kr inkl. fika

Anmälan

peter@nsgk.se                         filip@nsgk.se

0708-584203                           0736-929249

TRÄNA SOM PROFFSEN!

Har du alltid undrat hur bra spelarna som tävlar på Europatouren och PGA-touren är egentligen? Och har du undrat på vilket sätt och med vilka hjälpmedel dem tränar? I den här kursen får du alla svar på dina frågor! 

Lördag 13 maj kl. 9-12

Vi kommer tillsammans att träna på samma sätt som de bästa i världen och du får möjlighet att jämföra dig själv med dem inom de olika områdena i golf.

Vi använder samma träningshjälpmedel som bland annat Henrik Stenson och Phil Mickelson gör på puttinggreen. Vi testar oss på samma puttövningar som Jordan Spieth.

Vi kommer att träna närspelet med samma fokus och noggrannhet som Annika Sörenstam när hon var på topp, ni får många nyttiga svingtips och svar på h ur ni står er i jämförelse med de bästa killarna och tjejerna på touren.

Naturligtvis hjälper vi er på den nivå ert handicap är, men det är en häftig inriktning och ett roligt sätt att förnya sin träning på samtidigt som man får ett nytt perspektiv när man sitter hemma  i tv-soffan och följer Tourgolfen.

 

Pris: 595 kr inkl. fika

Anmälan

peter@nsgk.se                  filip@nsgk.se

0708-584203                                                  0736-929249

RENOVERA DITT NÄRSPEL

Har du ofta problem med träffar och längden på dina slag runt green? Vet du ibland inte hur du ska gå tillväga för att få bollen nära hål när du ska rädda ditt par? I så fall är den här kursen något för dig!

Lördag 20 maj kl. 9-12

Vi kommer att börja från början genom att se till att ni alla har en perfekt grund uppställning för att lyckas med närspelsslagen. Det är nämligen en nyckel som är oerhört viktig.

Efter att ni har lärt er grunderna kommer vi bygga på med några viktiga teknikdelar som är oslagbara, lätta att träna på och lätta att upprepa. När vi sedan har de här viktiga grundstenarna i närspelet kommer vi gå igenom 3 typer av slag.

Det är allt ni behöver och kommer använda så länge ni spelar golf. Vi vill göra det lätt för er att välja och att lyckas med närspelet .

Det här är kursen för dig som då och då tvivlar på dig själv när du står inför ett slag under 30 meter.

Vårt mål är att du aldrig ska känna dig osäker igen!

Pris: 595 kr inkl. fika

Anmälan

peter@nsgk.se                                      filip@nsgk.se

0708-584203                                        0736-929249