Nyheter

Titta hit alla juniorer & föräldrar

My Leander från College Scholarships USA kommer och pratar om hennes erfarenheter som collegestudent och golfare i USA. Hon har varit iväg fyra år i USA och arbetar nu med att hjälpa juniorer att ta steget över och pröva på college (högskola). Hennes företag hjälper till med allt från ansökan, prov, kontakter med skolor & coacher, stipendier osv.

Ett perfekt tillfälle att lyssna och lära sig mer om en fantastiskt möjlighet ni har som golfare. Förstå att ha chansen att få fullt stipendium på en bra skola (fri skolgång), lära sig det engelska språket på köpet och samtidigt kunna satsa fullt ut på sin golf till 100%. Det är förstås en stor fördel om ni är duktiga i golf, men det är inte enbart resultaten man går efter i idrotten – utan det akademiska är minst lika viktigt.

Många av er har många år kvar till ni eventuellt ska iväg till college, och en jättebra chans att utveckla er under de här åren, både i skolan och golfen. Med information om vad det innebär och möjligheten att ställa frågor till My under den här kvällen har ni ett bra mål att sätta upp och någonting att se fram mot i framtiden.

Föreläsningen pågår i en timme och är öppen för alla juniorer på NSGK, det spelar ingen roll hur gammal du är.

Datum: Onsdagen den 13/6 kl 18:00-19.00 på Hylinge i konferensen

Anmäl er till mig på filip@nsgk.se senast fredag den 8 juni.