Seniorsektionen

Seniorsektionen

Inbjudan julbord på Hylinge

Martin bjuder in alla seniormedlemmar till Bistron för att avnjuta årets julbord 10 december kl. 14:00.

Pris: 300kr / pers exkl. dryck

Begränsat antal platser pga pandemin.

Anmälan till Berit Andersson, 070-48843667, berita845@gmail.com

OBS! Läser ni på mobiltelefon kan ni behöva vrida telefonen till liggande läge för att få upp rätt meny i vänsterspalten.

Norrköping Söderköping Golfklubb Seniorsektionen arrangerar aktiviteter för klubbens medlemmar där alla damer och herrar som är 55+ är välkomna att deltaga.

Sektionen skall verka för en trivsam samvaro för de aktiva seniorer som spelar golf. Sektionen skall också vara språkrör i frågor som seniorerna anser viktiga för ökad trivsel på och omkring banorna.

Vi har aktiviteter på både Hylinge och Klinga . Verksamheten sammanhålls av en seniorkommitte och på varje bana finns arbetsgrupper som sköter den löpande verksamheten.

Den största aktiviteten är veckogolfen med tävlingsspel varje onsdag på Klinga och varje torsdag på Hylinge.

Seniorer som vill deltaga kan via Golf.se anmäla sig. För att få ett lugnt och jämnt speltempo spelar vi i 3-bollar och med 10 minuters intervall mellan bollarna.

I juli spelas en gemensam Julicup. Vi arrangerar också en gemensam matchspelstävling under sommaren. Bland övriga tävlingar kan nämnas en Veterancup mot Finspång och att vi är värdar för 2 deltävlingar i Hösttouren.

Seniorerna deltager också aktivt i skötsel av klubbens anläggningar och stöder klubbens tävlingsarrangemang inte minst vid NT-Golfen.

Seniorerna arrangerar också golfresor och har välbesökta vår och höstmöten.

Under vintersäsongen har vi en del aktiviteter som bowling på Haga Bowling och puttningstävlingar på Racketstadion.

Alla seniorer är välkomna att deltaga i våra aktiviteter!

Info om  2020 från seniorkommitten