Webbshop

RÄKFROSSA

Fredag 28 september 18.00 – 21.00

Trubadur spelar sommarhits!

Färska räkor, rökta räkor, nybakade baguetter & surdegsbröd, olika sorters aioli, sallader, västerbottenostpaj, smör & stark ost.

295kr

Barn 20kr/fyllt är (1-12år)

Önskas en köttbit efter lite räkor?

Grillad entrecote med bearnaise, grönsaker & friterad potatis 100kr tillägg.

Enbart kött (ej räkbuffén): 295kr

 Boka bord på 070 – 739 89 36 , bistron@nsgk.se

 

OKTOBERFEST!

LÖRDAG 13 OKTOBER FRÅN 18.00

Trubadur underhåller kvällen lång!

Vi dukar upp en tysk buffé med korvar, schnitzel, kartoffel & surkål.

Fyller kylarna med oktoberöl, dukar långbord & laddar med umpa-bumpa musik.

Så på med tyrolerhatten och boka bord till höstens fest!

Pris: 200kr inkl. buffé & kaffe

 

 

 

JULBORD 2018

29 november – 22 december

Ni hälsas välkomna med tända ljus, rykande glögg , pepparkakor & knäck.

Kalla fiskar & tillbehör

Det vi är allra stoltast över på vårt hemlagade julbord är alla våra egeninlagda sillar. Bli inte förvånad om dina fingrar inte räcker till när du räknar våra olika sorter!

Hackad rödlök, Gräddfil, Dillkokt potatis, Ägghalvor med handskalade räkor, Ägghalvor med romtopp, Husets gravade lax, Lingon- & aquavitgravad öring, Våra egenrökta laxar med olika kryddningar, Skaldjurstårta på smulad kavring, Kallrökt lax, Inkokt lax, Sotad lax, Rosmarin- & pepparrotskryddad färskost, Hovmästarsås, Stekt inlagd strömming, Gubbröra.

Charkuterier och kalla rätter

Senapsgriljerad julskinka, Flatrökt skinka, Älgkorv, Vildsvinskorv, Rökt hjort, Vedrökt karré och lökkorv från Loftahammar, Pepparmarinerad rostbiff, Rökt lammfiol, Viltpaté, Tjälknöl, Rödbetssallad, Potatissallad, Grovkornig senap, Västervikssenap, Cumberlandsås, Smågurkor.

Vegetariska rätter

Kantarellpaj , Västerbottenostpaj, Apelsinmarinerad grönkål med valnötter och honung, Rödkålsallad med glöggsirap och torkad frukt, Bakad lök med stiltonost och äpplen. Rostade rotfrukter med pesto på ramslök och cheddarost.

Varma rätter

Hemtrillade köttbullar, Prinskorv, Gräddig Janssonsfrestelse, Honung- och ingefärsgriljerade revbensspjäll, Krämig kantarellomelett, Delikatesskroppkakor, Rödkål.

Desserter och ostar

Dessertbord med bland annat Chokladtårta med vispad grädde, Ostkaka, Äpplekaka med vaniljsås, Pannacotta, Hemgjorda tryfflar, Pepparkakor, Ischoklad, Frukt, Godis, Ostar, Kex & marmelader.

Priser:

495kr Lunchsittning Fredagar.

545kr Kvällssittningar & helger.

Vid större sällskap, föreningar eller företag går det att abonnera hela Bistron. Rabatterade priser måndag-torsdag.

Sittningar:

Lunch 12.00 – 15.00

Kväll 17.30 – 20.00