Webbshop

På fredag tänder vi grillarna igen!

TRUBADUR + GRILLBUFFÉ + GLASSBUFFÉ

 

Nu tänder vi grillarna!

Trubadur underhåller!

Alla fredagar i juni & Juli (Ej midsommarafton)

 

 

Kockarna kolgrillar olika sorters kött, korvar och grönsaker som sedan trancheras upp direkt till dig.

Majskyckling, rapsgris, flankstek, vildsvinskarré, lammstek, entrecote, salciccia, chorizo är detaljer vi gärna lägger över glöden. Vi jobbar så långt det går med svenska och närproducerade produkter.

Ta för dig av goda tillbehör såsom ceasarsallad, coleslaw, rostade rotfrukter, potatisgratäng, bearnaise, rödvinsås och mycket mycket mer!

Pris: 295kr

1-12år, 20kr/ fyllda år

Glassbuffé med goda toppings, såser, strössel, maränger mm. 50kr

Boka din plats på: bistron@nsgk.se eller ring: 070 – 739 89 36 , 011-703 18

 

Räkfrossa

Fredag 3 augusti

18.00 – 21.00

Trubadur spelar sommarhits!

Färska räkor, rökta räkor, nybakade baguetter & surdegsbröd, olika sorters aioli, sallader, västerbottenostpaj, smör & stark ost.

295kr

Barn 20kr/fyllt är (1-12år)

Önskas en köttbit efter lite räkor?

Grillad entrecote med bearnaise, grönsaker & friterad potatis 100kr tillägg.

Enbart kött (ej räkbuffén): 295kr

 Boka bord på 070 – 739 89 36 , bistron@nsgk.se

Bistron Hylinge Golfbana

SKÄRGÅRDSBUFFÉ

Lördag 15 september 

Bordsbokningar: 18.00 , 18.15 , 18.30 , 18.45 , 19.00 , 19.15 , 19.30 , 19.45 , 20.00.

Uffe Selin från vår fiskleverantör Kneippsundet kommer och visar upp sina fina produkter!

 

 

Vi dukar upp en dignande skärgårdsbuffé med skaldjur, laxar och sillar. Vedrökt karré, härliga sallader, nybakade baguetter, aioli och massa annat gott!

Äpplepaj med vaniljsås och glassbuffé till dessert.

Pris: 495kr

Barn: 1 – 12år, 20kr / fyllda år

Varmt välkomna till Bistron på Hylinge golfbana önskar Martin Wiklander med personal.

Boka bord på bistron@nsgk eller ring: 070 – 739 89 36 , 011-703 18

 

JULBORD 2018

Ni hälsas välkomna med glögg , pepparkaka

Kalla fiskar & tillbehör

Det vi är allra stoltast över på vårt hemlagade julbord är alla våra egeninlagda sillar. Bli inte förvånad om dina fingrar inte räcker till när du räknar våra olika sorter!

Hackad rödlök, Gräddfil, Dillkokt potatis, Ägghalvor med handskalade räkor, Ägghalvor med romtopp, Husets gravade lax, Lingon- & aquavitgravad öring, Våra egenrökta laxar med olika kryddningar, Skaldjurstårta på smulad kavring, Kallrökt lax, Inkokt lax, Sotad lax, Rosmarin- & pepparrotskryddad färskost, Hovmästarsås, Stekt inlagd strömming, Gubbröra.

Charkuterier och kalla rätter

Senapsgriljerad julskinka, Flatrökt skinka, Älgkorv, Vildsvinskorv, Rökt hjort, Vedrökt karré och lökkorv från Loftahammar, Pepparmarinerad rostbiff, Rökt lammfiol, Viltpaté, Tjälknöl, Rödbetssallad, Potatissallad, Grovkornig senap, Västervikssenap, Cumberlandsås, Smågurkor.

Vegetariska rätter

Kantarellpaj , Västerbottenostpaj, Apelsinmarinerad grönkål med valnötter och honung, Rödkålsallad med glöggsirap och torkad frukt, Bakad lök med stiltonost och äpplen. Rostade rotfrukter med pesto på ramslök och cheddarost.

Varma rätter

Hemtrillade köttbullar, Prinskorv, Gräddig Janssonsfrestelse, Honung- och ingefärsgriljerade revbensspjäll, Krämig kantarellomelett, Delikatesskroppkakor, Rödkål.

Desserter och ostar

Dessertbord med bland annat Chokladtårta med vispad grädde, Ostkaka, Äpplekaka med vaniljsås, Pannacotta, Hemgjorda tryfflar, Pepparkakor, Ischoklad, Frukt, Godis, Ostar, Kex & marmelader.

Priser:

495kr Lunchsittning Torsdag & Fredag.

545kr Kvällssittningar och helger. Inklusive glögg och pepparkaka.

Sittningar:

Lunch 12.00, 12.15 , 12.30 , 12.45, 13.00

Kväll 17.30, 17.45 , 18.00, 18.45, 19.00