Webbshop

V.21

Lunch mån – fre 11.00 – 14.00 (juni, juli, augusti 11.00 – 15.00)
Pris: 110kr inkl. soppa, salladsbuffé, surdegsbröd, lättöl, måltidsdryck, kaffe & kaka!

Veckans pasta: Pasta Rosendahl med kyckling, pesto, soltorkade tomater, lök, ruccola & parmesan.
Veckans sallad: Rostbiffsallad med syltlök, krutonger & curryremoulad.

Måndag:
Pytt i panna med stekt ägg, rödbetor & picklad gurka.
Stekt torsk med kall örtagårdsås, citron & färskpotatis.
Tisdag:
Nystekt raggmunk med fläsk & lingon.
Sydfransk fiskgryta med saffransrouille & vitlöksbröd.
Onsdag:
Hugos isterband med stuvad potatis, picklade senapsfrön, rödbetor & rostad lök.
Fiskgratäng med purjolök, dill, tomat, senap, ost & potatismos.
Torsdag:
Bakad fläsksida med rostad kål, rosmarinstekta äpplen & senapskräm.
Stekt panerad spättafilé med kall skagensås, citron & dillkokt potatis.
Fredag:
Pulled pork med coleslaw, syrad lök, friterad klyftpotatis & bbq.
Friterade pilgrimsmusslor med rotfruktspytt, grönärtspuré & citrusvinegrette.

Årets nyhet – Helgbuffé!
lördagar & söndagar dukas en stor helgbuffé upp med kalla och varma rätter, soppa, sallader, nybakat surdegsbröd och dessert till kaffet!
169kr inkl. dryck

V.22

Lunch mån – fre 11.00 – 14.00 (juni, juli, augusti 11.00 – 15.00)
Pris: 110kr inkl. soppa, salladsbuffé, surdegsbröd, lättöl, måltidsdryck, kaffe & kaka!

Måndag:
Asiatisk kycklinggryta med kokosmjölk, limeblad, grön curry, grönsaker & jasminris.
Bakad torsk med ägg- & persiljesås, färskpotatis & citron.
Tisdag:
Nystekt raggmunk med fläsk & lingon.
Vitvinspocherad spättafilé med dillhollandaise, broccoli & färskpotatis.
Onsdag:
Gratinerad falukorv med senap, äpple, lök, cheddarost & potatispuré.
Stekt strömming med rårörda lingon, potatispuré, brynt smör & dill.
Torsdag:
Helgdagsbuffé – Vi tänder grillen och lägger rapsgrisracks & öring över glöden!
Fredag:
Helstekt fläskfilé med rödvinsås, potatisgratäng & lökfräst haricoverts.
Tapenadbakad torskrygg med rostad tomatsky, krämigt parmesanris & basilikaolja.
Fredag 18.00 Räkfrossa + trubadur!

Veckans pasta: Spagetti carbonara med parmesan, svartpeppar & äggula.
Veckans sallad: Caesarsallad med bacon, kyckling, krutonger & parmesan.

Årets nyhet – Helgbuffé!
lördagar & söndagar dukas en stor helgbuffé upp med kalla och varma rätter, soppa, sallader, nybakat surdegsbröd och dessert till kaffet!
169kr inkl. dryck