Webbshop

Bistromeny

Serveras 11.00 – 18.30

Fish´n´chips med remoulad & citron 155kr

Stenugnsbakad surdegspizza toppad med handskalade räkor, parmesan & örtsallad 159kr

Stenugnsbakad surdegspizza toppad med lufttorkade charkuterier, parmesan & örtsallad 159kr

V.29

Lunch mån – fre 11.00 – 15.00
Pris: 110kr inkl. soppa, salladsbuffé, surdegsbröd, lättöl, måltidsdryck, kaffe & kaka!

Veckans pasta: Kyckling, champinjoner, dijon, grädde & dragon.
Veckans sallad: Caesarsallad med bacon, krutonger & parmesan. +25kr för kyckling eller räkor.

Måndag:
Pytt i panna med stekt ägg, rödbetor & picklad gurka.
Stekt torsk med kall örtagårdsås, citron & färskpotatis.
Tisdag:
Nystekt raggmunk med fläsk & lingon.
Thailändsk fiskgryta med grön curry, kokosmjölk & lime.
Onsdag:
Långbakad karré med getost, betor, puylinser, honung & rosmarin.
Mormors fiskgratäng med purjolök, dill, senap, grädde & potatismos.
Torsdag:
Korv stroganoff med ärtor & ris.
Stekt panerad spättafilé med kall skagensås, citron & dillkokt potatis.
Fredag:
Schnitzel med stekt färskpotatis, bearnaise, grilltomat & rödvinsås.
Pestobakad flundrafilé med ramslökskräm, broccoli & färskpotatis.

Årets nyhet – Helgbuffé!
lördagar & söndagar dukas en stor helgbuffé upp med kalla och varma rätter, soppa, sallader, nybakat surdegsbröd och dessert till kaffet!
169kr inkl. dryck

V.30

Lunch mån – fre 11.00 – 15.00
Pris: 110kr inkl. soppa, salladsbuffé, surdegsbröd, lättöl, måltidsdryck, kaffe & kaka!

Måndag:
Kålpudding med gräddsås, lingon, pressgurka & potatis.
Stekt kummel med pepparrotsfärskost, färskpotatis & citron.
Tisdag:
Nystekt raggmunk med fläsk & lingon.
Vitvinspocherad spättafilé med dillhollandaise, broccoli & färskpotatis.
Onsdag:
Gratinerad falukorv med senap, äpple, lök, cheddarost & potatispuré.
Stekt strömming med rårörda lingon, potatispuré, brynt smör & dill.
Torsdag:
Rosastekt tunnskuren kalvstek med färskpotatissallad, pepparrot & kapris.
Surdegspanerad flundrafilé med dansk remoulad, citron & färskpotatis.
Fredag:
Schnitzel cordon bleu med råstekt potatis & skysås.
Tapenadbakad sejryggfilé med rostad tomatsky, krämigt parmesanris & basilikaolja.
Grillbuffé + Glassbuffé + Trubadur 17.30 – 21.00

Veckans pasta: Penne arrabiata med persilja & parmesan
Veckans sallad: Caesarsallad med bacon, krutonger & parmesan. +25kr för kycklingfilé eller handskalade räkor.

Lördagar & söndagar dukas en stor helgbuffé upp med kalla och varma rätter, soppa, sallader, nybakat surdegsbröd och dessert till kaffet!
169kr inkl. dryck
011–703 18 bistron@nsgk.se www.nsgk.se