Webbshop

Julbord onsdag 20/12 halva priset!

”Stora tabberaset på Hylinge”
Precis som hos Emil i Lönneberga så dukar vi upp ett dignande julbord, det sista för detta år, och hoppas ni vill komma och göra faten tomma!
Onsdag 20/12 från kl.17.00 tills maten är slut!
Halva priset (ord. 495kr)
Barn 0-13år betalar 10kr/år.
Varmt välkomna
011 – 703 18

 

 

JULBORDhemlagat och traditionellt!

23 november – 20 december

Kalla fiskar & tillbehör

Det vi är allra stoltast över på vårt hemlagade julbord är alla våra egeninlagda sillar. Bli inte förvånad om dina fingrar inte räcker till när du räknar våra olika sorter!

Hackad rödlök, Gräddfil, Dillkokt potatis, Ägghalva med skagenröra, Husets gravade lax, Varmrökt lax, Skaldjurstårta på smulad kavring, Kallrökt lax, Rosmarin- & pepparrotskryddad färskost, Hovmästarsås, Romsås, Stekt inlagd strömming, Gubbröra.

Charkuterier och kalla rätter

Senapsgriljerad julskinka, Flatrökt skinka, Vedrökt karré och lökkorv från Loftahammar, Pepparmarinerad rostbiff, Rökt lammfiol, Viltpaté, Rödbetssallad, Potatissallad, Grovkornig senap, Västervikssenap, Cumberlandsås, Smågurkor.

Vegetariska rätter

Apelsinmarinerad grönkål med valnötter och honung, Rödkålsallad med glöggsirap och torkad frukt, Bakad lök med stiltonost och äpplen. Rostade rotfrukter med pesto på ramslök och cheddarost.

Varma rätter

Hemtrillade köttbullar, Prinskorv, Gräddig Janssonsfrestelse, Honung- och ingefärsgriljerade revbensspjäll, Krämig kantarellomelett, Rödkål.

Desserter och ostar

Dessertbord med bland annat Chokladtårta med vispad grädde, Ostkaka, Äpplekaka med vaniljsås, Pannacotta, Hemgjorda tryfflar, Pepparkakor, Ischoklad, Frukt, Godis, Ostar, Kex & marmelader.

Priser:

395kr Lunchsittning vardagar. (Torsdagar och Fredagar)

495kr Kvällssittningar och helger. Inklusive glögg och pepparkaka.

Sittningar:

Torsdag & Fredag lunch 12.00 – 15.00

Torsdag & Fredag kväll 17.00 – 20.00

Helger 12.00 – 15.00 , 17.00 – 20.00

011 – 703 18    070 – 739 89 36    bistron@nsgk.se

Julbord Catering

Ni ordnar festen – vi lagar maten!

Kalla fiskar & tillbehör                                                                                                                                                                 

Inlagd sill, Senapssill, Skärgårdsill, Hackad rödlök, Gräddfil, Dillkokt potatis, Ägghalva med skagenröra, Husets gravade lax, Kallrökt lax, Hovmästarsås, Vörtbröd, Smör, Julost.

Charkuterier och kalla rätter                                                                                                                                  

Senapsgriljerad julskinka, Flatrökt skinka, lökkorv från Loftahammar, Pepparmarinerad rostbiff, Rödbetssallad, Potatissallad, Senap, Smågurkor.

Varma rätter                                                                                                                                                                           

Hemtrillade köttbullar, Prinskorv, Gräddig Janssonsfrestelse, Honung- och ingefärsgriljerade revbensspjäll, Krämig kantarellomelett, Rödkål.

Dessert                                                                                                                                                                                               

Ostkaka med grädde och sylt Alternativt Äpplekaka med vaniljsås.     

Pris: 295kr (vid bokning av minst 10p)

 

Allting upplagt på snygga engångsfat. Det ”småvarma” i aluminiumformar.

Boka via bistron@nsgk.se eller ring 070 739 89 36  ,  011 – 703 18

 

 

 

Fredag 27 oktober stänger vi och öppnar upp för julbord 23 november