Race to Dubai – Träningsresa till Dubai / Fullbokad

Race to Dubai – Träningsresa till Dubai / Fullbokad

Al Ain 16 -23 november 2017

Al Ain golfbana  är en unik skapelse. De ursprungliga 9 hålen är byggda inuti den gigantiska hästkapplöpningsbanan, medan de sista 9 hålen ligger utanför. Al Ain är mycket noga med kvaliteten på sin bana, fairways och greener håller högsta kvalitet. Bollen rullar snabbt och jämt på de svagt ondulerade greenerna. Här är man också noga med kvaliteten på ruffen.
För att växtligheten skall vara god även i ruffen får golfbilarna endast köras på fairways.

Träningsområdet som hör till Al Ain är något utöver det vanliga. Här slår man bra bollar från perfekt turf på den över 300 meter långa rangen. Intill rangen finns området för pitchar och bunkerslag. I övningsbunkern får man lätt plats med 10 personer utan att det blir trångt. Al Ain har även ett flertal olika puttinggreener.

Rotana Al Ain är ett 5-stjärnigt hotell i centrala Al Ain, ca 15 minuter från golfbanan. Här bor man riktigt bra i trevligt inredda rum. Det fina poolområdet med sin poolbar ligger centralt beläget på hotellområdet. Frukosten serveras i buffématsalen, medan middagarna serveras i någon  av de tre restaurangerna på hotellet. Efter middagen brukar man samlas i ”Trader Vic’s”, puben som bjuder på livemusik de flesta kvällar i veckan.

Race to Dubai finalen är den 19 november på Jumeirha Golf i Dubai och vi åker dit för att följa världens bästa golfare göra upp om segern.

Anmälan

www.golfplaisir.se/norrkoping
Observera att antalet platser är begränsat. Anmälan senast den
5 augusti 2017. För mer information om resan, kontakta Golf Plaisir på
protours@golfplaisir.se eller ring 08-519 303 00.