NSGK MOMENTS

NSGK MOMENTS

FOTOTÄVLING PÅ INSTAGRAM

Tagga ditt bästa NSGK-moment!

Tagga dina bilder med med #NSGKmoments och @nsgolfklubb för att delta i vår fototävling med möjlighet att vinna finfina priser.
Ha mobilen nära till hands och lycka till!

 Gör så här:

  • Följ oss på Instagram @nsgolfklubb
  • Ta en bild på ditt bästa NSGK-moment
  • Tagga bilden med @nsgolfklubb och #NSGKmoments

Av alla vinnande bidrag kommer vi efter avslutad tävling att rösta fram årets NSGK moment som belönas med ett presentkort på 1000:-. Varje månad kommer vi även ha ett tema där den som lyckats fånga temat bäst i en bild även får ett fint pris.

Tävlingen pågår från 9 maj till 30 september 2023. Vinnarna publiceras på vårt Instagram & Facebook.

Tävlingsregler

För att delta i tävlingen via Instagram måste du ha ett öppet Instagramkonto, om du har dold profil kan vi inte se din bild.

Genom att du laddar upp din bild och taggar den med #NSGKmoments och @nsgolfklubb godkänner du ditt deltagande i tävlingen och våra tävlingsvillkor samt att du själv tagit bilden. NSGK förbehåller sig rätten att ta bort bilder som bedöms vara olagliga eller på annat sätt etiskt eller moraliskt opassande liksom sådana bilder som kan vara föremål för rättighetsintrång.

Vinnaren utses av en jury bestående av medarbetare på NSGK och beslutet kan ej överklagas.

Tävlingen pågår t.o.m. 30 september 2023 och vinnarna publiceras på vårt Instagramkonto, på vår Facebooksida och NSGK.se. NSGK förbehåller sig rätten att publicera tävlingsbidragen samt kan bilderna komma att användas i NSGK:s marknadsföring.