Lunchmeny

Lunchmeny

V.19

Lunch mån – fre 11.00 – 14.00 (juni, juli, augusti 11.00 – 15.00)
Pris: 110kr inkl. soppa, salladsbuffé, surdegsbröd, lättöl, måltidsdryck, kaffe & kaka!

Måndag:
Kålpudding med gräddsås, lingon & kokt potatis.
Bakad alaskaryggfilé med asiatisk curry, lime & kokosmjölk.
Tisdag:
Nystekt raggmunk med fläsk & lingon.
Bouillabaisse med lax & torsk, rostad vitlöksaioli & krutonger.
Onsdag:
Pytt i panna med stekt ägg & rödbetor.
Stekt panerad flundrafilé med dill- & senapskräm, citron & kokt potatis.
Torsdag:
Långbakad rapsgriskarré med puylinser, betor, getost & rosmarin.
Tempurafriterad spätta med curryremoulad, citron & färskpotatis.
Fredag:
Grillad kycklingfilé med chimichurri, tomat- & löksallad, klyftpotatis.
Bakad torsk med räkor, dill, ägg, brynt smör & potatismos.

Veckans pasta: Pennepasta med pastrami, sambal oelek, lök, grädde & persilja.
Veckans sallad: Räksallad med sparris, ägg, dill & citron.

Årets nyhet – Helgbuffé!
lördagar & söndagar dukas en stor helgbuffé upp med kalla och varma rätter, soppa, sallader, nybakat surdegsbröd och dessert till kaffet!
169kr inkl. dryck