Lunchmeny

Lunchmeny

V.38

Måndag:

Schnitzel med skysås, gröna ärtor, citron & stekt potatis..

Stekt panerad flundrafilé med remoulad, citron & dillkokt färskpotatis.

Tisdag:

Nystekt raggmunk, fläsk & lingon.

Stekt fläsk, löksås, lingon & potatis.

Italiensk fiskgratäng med tomat, örter och mozzarella.

Onsdag:

Gratinerad falukorv med äpple, senap, lök, ost & potatisstomp.

Stekt surdegspanerad spättafilé med kall skagensås, citron & färskpotatis.

Torsdag:

Köttfärslimpa, gräddsås, gurka, potatis och lingon.

Saffransdoftande Bohusländsk fiskgryta med aioli och krutonger.

Fredag:

Nattbakad rapsgriskarré med bearnaisesås, rostad färskpotatis & tomatsallad.

Stekt laxöring med vitvinsås, fänkålscrudité, citron & potatis.

Lördag:

Helglunch 11.00 – 16.00 

Söndag:

Helglunch 11.00 -16.00

Varmt Välkomna!

 

V.39

Måndag:

Kycklingsauté med champinjoner, lök, dragon, dijonsenap, vitt vin & grädde.

Stekt panerad flundrafilé med kall dill- & senapskräm, citron & färskpotatis.

Tisdag:

Raggmunk med stekt fläsk & lingon.

Stekt fläsk med löksås, lingon & kokt potatis.

Fiskgratäng med havskräftsås, dill, citron & kokt potatis.

Onsdag:

Isterband (Hugos) med senap- & persiljestuvad potatis & rödbetor.

Stekt strömming med potatisstomp, brynt smör, rårörda lingon.

Torsdag:

Lasagne med mozzarella & parmesan.

Bakad alaskaryggfilé med vitvinsås, lökfrästa champinjoner och kokt potatis.

Fredag:

Stekt kycklingfilé med grönpepparsås, sojabrynt broccoli & rostad färskpotatis.

Torskryggfilé med krämig saffransås, tomatvinegrette & pilaffris.

Lördag:

Helglunch 11.00 – 16.00

Söndag:

Helglunch 11.00 – 16.00

Varmt Välkomna!