Bilder från Golfveckan på NSGK

Vilket otroligt lyckad vecka! 845 anmälningar är rekord för Golfveckan – och vi ser redan fram mot nästa år! Ett stort tack till alla sponsorer, deltagare, banpersonal och restaurangen på Klinga för deras fina jobb. Vi ses nästa år igen!

Klinga seniorerna lagar nedslagsmärken 17/7

Tisdag den 17/7 lagar Klingas seniorer nedslagsmärken på Klingabanan.

Samling klockan 8:00 på parkeringen.

Välkomna!

Vinnare i Kontorab Open i Golfveckan

Igår genomförde vi veckans singeltävling i Golfveckan, Kontorab Open. 81 spelare kom till start idag i tre olika klasser. En fortsatt fin bana och strålande väder gjorde dagen till en succé. Vinnare i A-klass blev Sonny Karlsson på -4, i B-klass vann Fredrik Gellin på -4 och i C-klass vann Claes Anell på -3. Närmast hål på 4:an blev Henrik von Segerbaden och mest mitt i fairway på 14:e blev Henrik Ulvdell. Ni kan hämta erat pris i Klinga Golfshop. Stort grattis till alla!

Halvtid för juniorernas tävlingssäsong

Ett nyhetsbrev med ett axplock av de framgångar vi har haft under den första halvan av säsongen på NSGK.

Nyhetsbrev Junior 10/7 – 2018

Vinnare i Jubileumsgolfen och Golfhäftet Trophy i Golfveckan

Vi har satt igång årets Golfvecka på Klingabanan, och redan har två tävlingar avgjorts. I måndags spelade vi Jubileumsgolfen, en tävling med spelformen 6+6+6 (fyrboll, foursome och singel). Vinnare blev Bo Ericsson och Carina Ericsson på resultatet -6. Vinnare igår i Golfhäftet Trophy blev Jan Ericsson och Mathias Gustavsson på smått fantastiska 50 poäng. Idag fortsätter vi med Kontorab Open, en singeltävling med spelformen slaggolf.

Leaderboard Östgöta Junior Open

Följ spelet i vår stora juniortävling på Klingabanan. 72 spelare från hela Sverige spelar om finalplatser i Junior Masters Invitational. Tävlingen pågår under tisdag och onsdag, med en cut efter två varv där de 35 bästa pojkarna får spela finalvarvet (alla flickor spelar finalvarvet).

Här är en länk till leaderboarden.

Våravslutning Damgolf Hylinge inställd

”Då flera av oss i damkommitten har semester och är bortresta v.26 har vi beslutat att skjuta på vårens prisutdelning och kör för hela säsongen vid höstens avslut. Tisdagsgolf med Flagg-golf spelas som planerat 26/6. Vi önskar er alla en GLAD SOMMAR och hoppas ni spelar mycket golf🏌️‍♀️🏖”

Amanda Hansson spelar Annika Invitational

Amanda Hansson, spelare i vårt JSM-lag är i veckan uppe på Drottningholms GK för att spela Annika Invitational – en inbjudningstävling för de bästa amatörerna i Europa. Det är en fullspäckad vecka med 54 håls tävling och en clinic med Annika Sörenstam imorgon. De tre bästa spelarna vinner en plats i Annika Invitational USA presented by Rolex. Lycka till önskar vi på NSGK!

Erik Lindwall i Skottland för British Amateur

Vår elitlagsspelare Erik Lindwall är den här veckan på Royal Aberdeen GC i Skottland för att spela British Amateur – en av världens största amatörtävlingar med spelare från hela världen. Tävlingen börjar med 36 håls slagspel där det gäller att vara bland de 64 bästa av 288 spelare för att kvalificera sig till matchspelet. Erik har starttid klockan 12:07 idag – gå in på länken här om ni vill följa honom under veckan. Stort lycka till önskar vi på NSGK!

Årsmöte

Kallelse till årsmöte i Norrköping Söderköping Golfklubb.
Onsdag 4 juli kl. 18:00 på Salong Ramunder, Söderköping (Ringvägen 45A)

Välkomna!

Föredragningslista:

1.   Fastställande av röstlängd för mötet.
2.   Fråga om mötet har utlysts på rätt sätt.
3.   Fastställande av föredragningslista.
4.   Val av mötesordförande.
5.   Anmälan om av styrelsen utsedd sekreterare.
6.   Val av två protokolljusterare, tillika rösträknare, som jämte ordföranden skall justera mötesprotokollet.
7.   Styrelsens verksamhetsberättelse för det senaste verksamhetsåret avseende såväl klubb som
driftaktiebolag.
8.   Styrelsens årsredovisning/årsbokslut (resultat- och balansräkning) för det senaste räkenskapsåret för
såväl klubb som driftaktiebolag.
9.   Revisionsberättelse för det senaste verksamhets- / räkenskapsåret.
10. Fastställande av resultat- och balansräkning samt disposition av överskott respektive underskott i
enlighet med balansräkningen.
11. Fråga om ansvarsfrihet för styrelsen för den tid revisionen avser.
12. Beslut om eventuellt arvode för styrelsen.
13. Val av
a. vartannat år val av klubbens ordförande för en tid av två år;
b. övriga ledamöter för en tid av ett eller två år
c. suppleanter i styrelsen med för dem fastställd turordning       för en tid av ett år
d. revisor (alt. revisionsbyrå) jämte suppleant för en tid av ett år.
(i detta val får styrelsens ledamöter ej delta)
e. val av föreningens representant vid aktiebolagets årsstämma för en tid av ett år
(OBS! ej styrelseledamot eller suppleant i klubbens styrelse)
14. Behandling av styrelsens förslag och i rätt tid inkomna motioner.
15. Övriga frågor
16. Årsmötet avslutas

Övriga handlingar inför årsmötet såsom verksamhets- och förvaltningsberättelser samt bokslut för 2017 finns tillgängliga på kansliet och på hemsidan från den 27 juni