Vill ni hjälpa till på NT-golfen?

Vi behöver funktionärer till NT-golfen som spelas under sommaren, 30/7, 2/8, 6/8, 8/8, och finalen 11/8. Vi behöver funktioner till scoreinmatning, parkering, fore-caddie och starter. Kontakta Berit Andersson på berita845@gmail.com eller telefon 070-5884367. Tack så mycket på förhand!

Golfvärdar

Klubben söker golfvärdar på bägge banorna,lördagar och söndagar kl 9-14.

Anmälningslista finns på anslagstavlan på Klinga och Hylinge.

Nu inför vi ”No show” avgift

Från och med 24 juni 2019 tillämpar vi strikt ”No show” avgift för de gäster och medlemmar som ej utnyttjat sin starttid och ej hört av sig till oss i förväg.

Vänligen avboka din starttid via min golf eller i aktuell reception så snart du vet att du inte kan spela. Tider som ej avbokats senast två timmar före start debiteras nu en ”No show” avgift. Observera att detta gäller oavsett om du är medlem eller gästspelare. ID-kontroller kan även förekomma både före och under spel.

Vi respekterar självfallet att sjukdom och oförutsedda händelser kan inträffa och kan ta hänsyn till detta inför debitering av ”No show” avgift. Kontakta oss därför alltid om du inte kan utnyttja din bokade starttid, även om det är mindre än två timmar i förväg.

Syftet med dessa åtgärder är förstås att öka tillgängligheten på våra banor för dig som golfare. Tyvärr finns det ett problem med att vissa spelare bokar tider som de inte avser att utnyttja och vi hoppas med detta att fler tider blir bokningsbara för dig som verkligen vill spela.

Avbokningsregler
*Alla ronder ska ankomstanmälas.
*Avbokning ska ske senast 2 timmar före bokad starttid. Byte av spelare kan ske fram till 15 minuter före bokad starttid.
*En medlem som uteblir och inte bokat av sin starttid debiteras en ”No show” avgift på 100kr samt mister möjligheten att boka starttider i GIT tills betalning skett.
*En gästspelare som uteblir och inte bokat av sin starttid debiteras en ”No show” avgift motsvarande aktuellt greenfeepris.

Nya regelkurser!

Onsdag den 17 april och torsdagen den 2 maj har vi två nya datum för regelkurser. Båda tillfällena på Hylinge i konferensen och starttid är klockan 18:00 med avslut ca 21:00. Kostnad 50:- inkl. macka och kaffe. Anmälan till tavling@nsgk.se med namn. Max antal deltagare är 25 deltagare per kurstillfälle.

Städdag på våra banor

Lördag 13 april är det städdag på både Klinga och Hylinge.

Vi samlas kl. 09:00 och håller på fram till 12:00.

Efter genomförd städdag så bjuder vi alla städare på lunch.

Alla som är med och städar får förtur till att boka tid på premiärdagen för våra 18-hålsbanor som blir skärtorsdagen 18 april.

Ta gärna med en egen kratta.

Välkomna!

Avslutning av Golf-In Masters

I år var det 30 års jubileum för Golf-In Masters, en golfaktivitet som många golfare har deltagit i genom åren.
Under den här vintersäsongen, november – mars, har mer än 30 spelare, tävlat, tränat, umgåtts och haft trevligt på lördags förmiddagar på Racketstadion i väntan på nästa golfsäsong.
Segrare i årets ”Order of Merit” är Bertil Widen. I finalspelet ”Golf-In Masters” dit de 16 bästa från OoM kvalificerat sig segrade Stefan Åkerwall. Nu väntar en härlig ute säsong för golf gänget!

Information om Måndagsgolfen på Klinga

Tävlingsbestämmelser Måndagsgolf på Klinga 2019

Bära ut bänkar på Klinga

På tisdag 9 april kl. 10 så vill vi gärna ha hjälp att bära ut bänkar på Klinga.

Välkommen!