Klubbhuset STÄNGT på Hylingebanan!

From måndag 13/1 tom fredag 24/1 är hela klubbhuset på Hylinge avstängt för golvrenovering.

Det innebär bl.a. att man inte kommer åt toaletter, omklädningsrum och golfterminal.

Vi ber er ha överseende med detta och incheckning samt bokning av golftider görs enklast via appen Min Golf Bokning.

Aktivering av medlemskap 2020

Hej och Gott Nytt År!

Härligt att golfsäsongen ännu inte har slutat och att många nyttjar möjligheten att spela på kanalslingan när vädret tillåter.

Inför 2020 bytte vi system för att automatisk aktivera medlemskap och spelavgift i samband med betalning, vilket skulle spara mycket tid i administration. Men tyvärr har det inte fungerat som vi blivit lovade och måste därför göra som tidigare år, att manuellt aktivera varje enskild spelare när betalning kommit in.

Detta gör att vi har några dagars fördröjning från det att betalning kommit in tills att dina avgifter är aktiverade.

Vi har ändrat så att alla nu kan logga in och boka tider via Min Golf, dock kan det komma upp att ni ska betala greenfee trots att ni betalt årsavgiften. Vi hoppas att vara ikapp med det administrativa under nästa vecka när vi är tillbaka från semester.

Vi ses på klubben!

Bästa hälsningar
Fredrik Lager
Klubbchef

God Jul & Gott Nytt År!

Julledigt 20 dec – 7 jan

Under jul och nyår är reception och shop stängt på båda våra anläggningar och vi i personalen laddar inför säsongen 2020.

Det går bra att skicka mail till info@nsgk.se så svarar vi när vi är tillbaka efter helgerna.

God Jul & Gott Nytt år!

Årsfakturering 2020

Fakturorna för 2020 års medlemskap har nu skickats ut och vi ser fram mot en ny golfsäsong tillsammans.

Om ni är två eller fler i familjen eller bosatta på samma adress så är en person kontaktperson och då angiven som kundnummer och i fakturaadressen. Samma person omnämns inte i specifikationen utan bara de övriga i familjen.

Ert medlemskap aktiveras i samband med betalning av fakturan.

Har ni några frågor går det bra att kontakta oss så hjälper vi till.

Rapport från höstmötet

Den 28 november genomfördes klubbens höstmöte i restaurangen på Hylinge där 78 medlemmar deltog.

Kvällen inleddes med en presentation av vår klubbchef Fredrik Lager som nu varit hos oss i 4 månader. Fredrik gick sedan igenom resultatet av den medlemsundersökning som genomförts under hösten, vilket varit ett mycket bra underlag för arbetet med verksamhetsplanen. När sedan mötet öppnades av vår ordförande Krister Eriksson beslutades den av styrelsen föreslagna verksamhetsplanen, budgeten och årsavgifterna för 2020.

Handlingar hittar ni på Medlemssidorna där ni hittar protokollet när det är justerat.

Kvällen avslutades med att Torsten Johansson gick igenom delar av vad det nya världshandikappet innebär. Länk till sidan på golf.se

Nya handicapregler 2020

Den 1 mars 2020 införs nya handicapregler i Sverige. På Svenska Golfförbundets hemsida får du fakta om hur det fungerar, vad det innebär för dig och svar på vanliga frågor.

Länk till sidan på golf.se

Seniorernas julbord

Martin välkomnar alla seniorer till julbord i Bistron på Hylinge den 6 december kl.14.00.

Pris: 295 kr

Anmälan senast 2 december till Berit Andersson
0705-88 43 67 eller berita845@gmail.com

Grattis Tobias

Vår banchef på Klinga, Tobias Ekeroth, blev i torsdags klar med HGU (Högre Greenkeeper Utbildning) som är den vassaste utbildning vi har i Sverige för Greenkeepers. HGU har pågått under två år och avslutades med examination nu i veckan. Grattis ”Tobbe” och vi ser fram mot att fortsätta utveckla våra banor med ny kunskap och det utökade nätverket av greekeepers.