Kallelse Höstmöte

Tid & Plats:
Torsdag 28 november kl 18:00 i restaurangen på Hylinge

Föredragningslista:
1. Fastställande av röstlängd för mötet.

2. Fråga om mötet har utlysts på rätt sätt.

3. Fastställande av föredragningslista.

4. Val av mötesordförande.

5. Anmälan om av styrelsen utsedd sekreterare.

6. Val av två protokolljusterare, tillika rösträknare, som jämte ordföranden skall justera mötesprotokollet.

7. Fastställande av antalet ledamöter i valberedningen.

8. Val av valberedning för en tid av ett år, varav en person är sammankallande.

9. Val av ombud till GDF-möte.

10. Fastställande av verksamhetsplan, årsavgifter samt budget för det kommande verksamhets- och räkenskapsåret för såväl klubb som driftaktiebolag.

11. Behandling av styrelsens förslag och i rätt tid inkomna motioner.

12. Övriga frågor (information och diskussion).

Nya handicapregler 2020

Den 1 mars 2020 införs nya handicapregler i Sverige. På Svenska Golfförbundets hemsida får du fakta om hur det fungerar, vad det innebär för dig och svar på vanliga frågor.

Länk till sidan på golf.se

Seniorernas julbord

Martin välkomnar alla seniorer till julbord i Bistron på Hylinge den 6 december kl.14.00.

Pris: 295 kr

Anmälan senast 2 december till Berit Andersson
0705-88 43 67 eller berita845@gmail.com

Grattis Tobias

Vår banchef på Klinga, Tobias Ekeroth, blev i torsdags klar med HGU (Högre Greenkeeper Utbildning) som är den vassaste utbildning vi har i Sverige för Greenkeepers. HGU har pågått under två år och avslutades med examination nu i veckan. Grattis ”Tobbe” och vi ser fram mot att fortsätta utveckla våra banor med ny kunskap och det utökade nätverket av greekeepers.

Följ World Hickory Open!

Tisdag den 22 oktober startar World Hickory Open (VM) som spelas på flera banor i Skottland. Regerande mästaren Johan Moberg är på plats för att försvara sin titel från 2018. Tillammans har han också med sig ytterligare 5 spelare från NSGKs Hickorysektion som spelar tävlingen vilket är riktigt kul.

Lycka till alla Hickorygolfare!

Ni följer tävlingen via länken nedan:

Golf In Masters – puttningstävling

Lördag 2 november börjar 31:a säsongen av Golf In Masters.

Varje lördag fram till en final i början av april tävlar vi i puttning på Racketstadion med start från 09:00, anmälan senast 09:30.

Stefan Åkerwall
Torsten Johansson

Golfbilsförbud

From tisdag 15 oktober har vi golfbilsförbud på samtliga våra banor tillsvidare pga senaste veckans nederbörd.

Vi stänger reception och shop

From måndag 14 oktober stänger vi våra shoppar och receptioner. Vi hänvisar till ankomstregistrering via appen MGBokning eller i terminalen i klubbhuset. Greenfee går bra att betala via Swish 123 191 7368.

Kallelse till Seniorernas höstmöte 24/10 14:00

Höstmöte för NSGK:s seniorer den 24 oktober 14.00 på Klinga Golfrestaurang.

Prisutdelning, verksamhetsberättelse och motioner kommer behandlas.

Välkomna alla seniorer på NSGK till Klinga!