Banrapport Hylinge April

Nya regelkurser!

Onsdag den 17 april och torsdagen den 2 maj har vi två nya datum för regelkurser. Båda tillfällena på Hylinge i konferensen och starttid är klockan 18:00 med avslut ca 21:00. Kostnad 50:- inkl. macka och kaffe. Anmälan till tavling@nsgk.se med namn. Max antal deltagare är 25 deltagare per kurstillfälle.

Städdag på våra banor

Lördag 13 april är det städdag på både Klinga och Hylinge.

Vi samlas kl. 09:00 och håller på fram till 12:00.

Efter genomförd städdag så bjuder vi alla städare på lunch.

Alla som är med och städar får förtur till att boka tid på premiärdagen för våra 18-hålsbanor som blir skärtorsdagen 18 april.

Ta gärna med en egen kratta.

Välkomna!

Avslutning av Golf-In Masters

I år var det 30 års jubileum för Golf-In Masters, en golfaktivitet som många golfare har deltagit i genom åren.
Under den här vintersäsongen, november – mars, har mer än 30 spelare, tävlat, tränat, umgåtts och haft trevligt på lördags förmiddagar på Racketstadion i väntan på nästa golfsäsong.
Segrare i årets ”Order of Merit” är Bertil Widen. I finalspelet ”Golf-In Masters” dit de 16 bästa från OoM kvalificerat sig segrade Stefan Åkerwall. Nu väntar en härlig ute säsong för golf gänget!

Information om Måndagsgolfen på Klinga

Tävlingsbestämmelser Måndagsgolf på Klinga 2019

Bära ut bänkar på Klinga

På tisdag 9 april kl. 10 så vill vi gärna ha hjälp att bära ut bänkar på Klinga.

Välkommen!

OBS! Demodag med Cobra på Hylinge

Idag ändrar vi dagens demo-dag från Racketstadion till Hylinge – eftersom solen lyser och vi kan vara utomhus. Samma tider gäller dvs kl 15-19. Varmt välkomna till Hylinges range!

Hjälp till på Klingabanan måndag 1 april 10:00

Vi har haft mycket problem med vildsvin under vintern, och våra seniorer kommer gå i drev på Klingabanan kl 10:00 på måndag den 1 april för att bli av med vildsvinen på anläggningen innan vi sätter upp nytt elstaket. Alla som vill hjälpa till är varmt välkomna. Samling vid klubbhuset kl 10:00.

Vill du spela seriespel med H60 laget?

Vi skulle gärna ha fler spelare i H60 laget i Distriktsserien i Östergötland.

Kontakt:

Lasse Johansson
lasse@ljofsweden.se

Läs mer om seriespelet i Östergötland på hemsidan på den här länken: https://www.nsgk.se/tavling/seriespel/