Klinga Oldboys

Klinga Oldboys

Inomhusputtning i Racketstadion

Vi startar 24/10 klockan 9.00.

Norrköping Söderköping Golfklubb oldboys på Klinga arrangerar aktiviteter för klubbens medlemmar där alla herrar 55+ är välkomna att delta.

Sektionen skall verka för en trivsam samvaro för de aktiva seniorer som önskar utöva golfspel. Sektionen skall också vara språkrör i frågor som seniorerna anser viktiga för ökad trivsel på och omkring banan.

Den största aktiviteten är torsdagsgolfen med tävlingsspel varje torsdag.
Alla herrar 55+ som vill delta kan via Golf.se anmäla sitt deltagande. För att få ett lugnt och jämnt tempo spelar vi i 3-bollar med 10 minuters intervall mellan bollarna.

I samband med torsdagsgolfen arrangerar vi en Eclectic-tävling som omfattar tre tävlingstillfällen under juli/augusti. Vi arrangerar också en Matchspelstävling under sommaren.

Bland övriga tävlingar under säsongen kan nämnas en Veterancup mot Finspång och
Vi arrangerar också en av deltävlingarna i den årliga Hösttouren för oldboys i Östergötland.

Vi deltar i seriespel för H55, H65, H70 och H75.

Under vintersäsongen har vi en hel del aktiviteter som minigolf och bowling på Vilbergen, samt puttningstävlingar på Racketstadion.

ALLA HERRAR 55+ ÄR VÄLKOMNA ATT DELTA I VÅRA AKTIVITETER.

13 seniorer reparerar Klingas fairways.

Vi har en fantastisk bana, men efter golfveckan behövde den lite omsorg. Våra bankillar bad om hjälp och då blev vi tretton man som hjälpte till under ett par timmar samtidigt som vi hade trevligt tillsammans.
Det var främst slagmärken på fairway som skall reparerades.

Stort tack till er alla /Morgan”