Kalender

Kalender

27/5 2018

Två Generationer

En lagtävling för två generationer, där ett led kan vara överhoppat – farmor kan exempelvis spela med ett barnbarn. Spelform foursome.

1/6 2018

9 & Dine

Vi spelar en två-manna scramble på Hylinges 19-27 med handicap och löpande start. Efter avslutat spel har vi en prisutdelning och umgås på terassen i Bistro Hylinge. Ta med din partner eller polarna ut för en skön after work i en härlig atmosfär! Anmälan på Min Golf som vanligt, startavgift 200:- inkl. hamburgare (exkl. dryck). Anmälan som vanligt på Min Golf.

3/6 2018

Klingatouren #2

En tävling med A- och B-klass med spelformerna slagtävling respektive slaggolf. Klingatouren spelas över fyra tillfällen med en avslutande final.

6/6 2018

Flaggtävling Nationaldagen

Flaggtävling på Nationaldagen, slaggolf. Spelaren placerar en medhavd fagga där bollen har hamnat, när ens erhållna slag är slut.

17/6 2018

Utmana Pron'a

En tvåmanna-scramble, där alla lag tävlar mot Peter och Pierre. Deltagarna köper ett presentkort, slår man Hylinges pro’s dubblas presentkortens värde.

30/6 2018

Kanalmatchen

Kanalmatchen är en matchspelstävling mellan de jämnstora lagen Nord och Syd (om kanalen). Byte av lag kan förekomma beroende på antal per lag. Tävlingen avslutas med en fest på kvällen i Bistro Hylinge.

3/7 2018

Östgöta Junior Open

En stor juniortävling i JMI-serien. Kom ut och titta på klubbens tävlingsjuniorer och framtidens stjärnor.

9/7 2018

Jubileumsgolfen Golfveckan

En partävling som inleder Golfveckan 2018. Första sex hålen spelar man foursome, nästa sex hål spelar man bästboll och sista sex hålen spelar man singel. Lagets fyra delscorer över sex hål summeras. Löpande start.

10/7 2018

Golfhäftet Trophy Golfveckan

En greensome-tävling med Golfhäftet som arrangör. Kanonstart. Bästa laget får spela final på Bro Hof Slott GC.

11/7 2018

Kontorab Open Golfveckan

En ny singeltävling, spelformen är slaggolf. Tävlingen kan också kombineras med Hylinges onsdagsgolf, som spelas på Klinga denna vecka. Löpande start.