Juniorsektion

Juniorsektion

Välkommen till Juniorsektionen på Norrköping Söderköping Golfklubb. Vi jobbar för att göra golfspelet så roligt som möjligt samtidigt som vi vill att alla skall utvecklas som personer och golfspelare. Vi vill bedriva allt från lekfull träning till idrottslig träning för tävling på elitnivå.

Följ länkarna för att läsa mer om träningen på respektive anläggning.

OBS! Läser ni på mobiltelefon kan ni behöva vrida telefonen till liggande läge för att få upp rätt meny i vänsterspalten.

Anmäl er till Juniorträning 2018 online här!

Juniorträning Klinga – Norrköping
Juniorträning Hylinge – Söderköping

Regelkurs för juniorer
OBS NYTT DATUM!

Onsdag 11/4 på Hylinge
18.00-19.30

Välkomna på en regelkurs med Filip Eriksson & Pierre Karström på Hylingebanan. Ett perfekt tillfälle att fräscha upp era regelkunskaper. Läs mer här!

Anmälan till filip@nsgk.se

NSGK Junior Grand Opening 2018
28/4 på Hylinge
Start kl 10:00

Vi inleder juniorsäsongen med en gemensam uppstart, samtliga juniorer som tränar på Hylinge och Klinga är välkomna. Vi kommer grilla korv, spela på banan, göra olika tester och avsluta med en prisutdelning.

Anmälan sker till filip@nsgk.se

NSGK Junior Tour 2018
Välkommen att spela NSGK Junior Tour 2018. Vår målsättning är att få er juniorer att börja tävla och spela tidigare – därför arrangerar vi en Junior Tour vid sex tillfällen på Hylinge (slinga 19-27) med en Order of Merit över hela säsongen. Vi spelar på söndagar, tre gånger på våren och tre gånger på hösten.

Spelform: Slaggolf (handicap)
Hcp: 0-54
Anmälan på Min Golf
Först start: kl 10:00

NSGK Black Tee Invitational presented by Hemköp
22/4 på Hylinge 19-27
Start kl 09:00
Handicapgräns: 10,0 för pojkar och 16,0 för tjejer

NSGK Black Tee Invitational presented by Hemköp är en juniortävling som sätter igång tävlingssäsongen 2018. Vi spelar hål 19-27, två varv, med tre nya svarta tee:s och några tuffa flaggplaceringar som gör banan längre och mer utmanande.

Grillen står på med hamburgare efter avslutad tävling och ett generöst prisbord utlovas.

Välkomna att anmäla er på årets tuffaste tävling!

NSGK Short Game Skills
21/8 på Klingas Övningsfält
18.00-20.00
Handicapgräns 15,0

Välkomna på en träningskväll med test av närspel och tävlingar. Vi kommer sätta upp olika stationer nere på Klingas övningsfält där ni kommer bli prövade på en mängd olika typer av slag och där ni får jaga poäng och tävla mot er själva och andra juniorer.

Östergötaserien

Här är en länk till Östergötlands Golfförbund som bl.a. arrangerar Östgötaserien 2018.