Juniorsektion

Juniorsektion

Välkommen till Juniorsektionen på Norrköping Söderköping Golfklubb. Vi jobbar för att göra golfspelet så roligt som möjligt samtidigt som vi vill att alla skall utvecklas som personer och golfspelare. Vi vill bedriva allt från lekfull träning till idrottslig träning för tävling på elitnivå.

Följ länkarna för att läsa mer om träningen på respektive anläggning.

OBS! Läser ni på mobiltelefon kan ni behöva vrida telefonen till liggande läge för att få upp rätt meny i vänsterspalten.

Juniorträning Klinga – Norrköping
Juniorträning Hylinge – Söderköping

Klicka här för att läsa mer om vart du kan tävla som junior!

NYHETER

Östgötaserien på Landeryds GK (17/6)

I söndags (17/6) spelade NSGK en match i Östgötaserien mot Landeryds GK på deras Norra bana. Spelarna från NSGK var Emlia Seger, Jesper Drage, Philip Gloveus och Victor Carinci. Regnet föll ner stadigt men alla hade en väldigt bra dag ändå. Matchen vann Landeryd med 3,5 mot 2,5. Jättebra kämpat till alla juniorer och tack till ledare som var med och stöttade. Nu gör Östgötaserien ett sommaruppehåll och återkommer efter sommarlovet i augusti med en hemmamatch mot Landeryds GK den 12/8.

NSGK Junior Tour 2018

(OBS ÄNDRAT DATUM PÅ OMGÅNG 2 – NYTT DATUM 3 JUNI)

Välkommen att spela NSGK Junior Tour 2018. Vår målsättning är att få er juniorer att börja tävla och spela tidigare – därför arrangerar vi en Junior Tour vid sex tillfällen på Hylinge (slinga 19-27) med en Order of Merit över hela säsongen. Vi spelar på söndagar, tre gånger på våren och tre gånger på hösten.

Tävlingsbestämmelser NSGK Junior Tour

Order of Merit omgång 6 (uppdaterad 9/9)

Spelform: Slaggolf (handicap)
Hcp: 0-54
Anmälan på Min Golf
Först start: kl 10:00

Guldpokalen 2018
Guldpokalen är ett nyinstiftat pris där våra tränare på både Hylinge och Klinga utser två juniorer var (en pojke och en flicka – fyra totalt) som har kämpat lite extra hårt under säsongen med träningen. Läs mer om Guldpokalen här.

NSGK Short Game Skills
21/8 på Klingas Övningsfält
18.00-20.00
Handicapgräns 15,0

Välkomna på en träningskväll med test av närspel och tävlingar. Vi kommer sätta upp olika stationer nere på Klingas övningsfält där ni kommer bli prövade på en mängd olika typer av slag och där ni får jaga poäng och tävla mot er själva och andra juniorer.