Juniorledare

Juniorledare

Vi har idag en stor och framgångsrik juniorverksamhet, men vi vill fortsätta att utveckla den framåt. För att vi på Norrköping Söderköping GK ska ta nästa steg så måste vi rekrytera fler ledare och ideella krafter som tillsammans med våra duktiga tränare och Idrottsansvarig ansvarar för den dagliga verksamheten.

Du behöver inte kunna någonting om t.ex. golfteknik utan vi söker dig som t.ex. kan tänka dig att arrangera en juniortävling tillsammans med några fler ledare, grilla korv på ett träningstillfälle, hålla i en enkel regelkurs, hjälpa till på juniorläger och så vidare. Klubben kommer genomföra en ledarutbildning under en helg i vår där ni får kunskap och nyttig information av tränare och redan befintliga ledare på klubben.

Inbjudan till Golfens Ledarutbildning 1 
Söndag 25/3 på Klingabanan
kl 8.45
Anmälan till filip@nsgk.se

Välkomna att genomgå GL1 via Svenska Golfförbundet tillsammans med oss på Norrköping Söderköping GK. Peter Sunell, Johan Moberg och Filip Eriksson kör en heldag tillsammans med er som vill lära er mer om ledarskap och juniorträning. Det ingår fika och lunch och utbildningsmaterial. Efter utbildningen är ni redo för att genomföra ett träningspass eller bara hjälpa till med grillen på nästa juniortävling.