Nyheter

Juniorinformation

Hej alla föräldrar och juniorer på NSGK!

Hoppas att ni är nöjda med säsongen 2017 och redan har börjat blickat framåt mot säsongen 2018. Den gångna säsongen var väldigt lyckad med en finalplats i JSM-lag på Örebro City GK för våra bästa juniorspelare och många individuella framgångar på juniortourer på alla olika nivåer. Vi har även haft många juniorer i träning, med allt ifrån Golfkul för de allra yngsta till sommarläger under midsommarveckan på båda anläggningarna och Sports Camp på Hylingebanan bl.a.

Norrköping Söderköping GK:s juniorverksamhet står inför en spännande tid. Efter sammanslagningen av våra båda anläggningar som skedde under hösten 2016 har klubben strävat efter att få medlemmarna på båda banorna att känna att vi nu faktiskt är EN golfklubb. Det är – och kommer fortsätta att vara – ett spännande jobb som har sina utmaningar. Men vi på Norrköping Söderköping GK ser samtidigt så oerhört stora möjligheter och utvecklingschanser för vår nya golfklubb. Många saker måste få ta sin tid, och man kan inte göra allt på en gång. Rom byggdes som ni vet inte på en dag, men man lade ständigt brickor.

Nu är det dags att se över våra två väl fungerande Juniorverksamheter på båda banorna. Vi vet vad vi gör bra men vi vet samtidigt vad vi kan göra ännu bättre. Vi vill nu närma oss varandra ytterligare och svetsa oss samman ännu mer. Tillsammans kan Norrköping Söderköping GK skapa en Juniorverksamhet som är något utöver det vanliga.

Jag tillträdde min nya tjänst som Idrottsansvarig på Norrköping Söderköping GK efter nyår, och har bl.a. som uppgift att tillsammans med klubbchef och klubbens tränare sätta igång arbetet med att få våra två verksamheter på båda banorna att bli till en verksamhet.

Det ska bli oerhört roligt och inspirerande och jag är övertygad om att vi tillsammans kommer skapa något väldigt bra. Vi har fantastiska tränare på Norrköping Söderköping GK som verkligen brinner för juniorerna och en ledning som verkligen tror på juniorerna som klubbens framtid.

Jag vill bjuda in till ett föräldramöte tisdagen den 6/2 kl 18.00 på Hylinge där jag kommer berätta lite om det arbete vi har framför oss och där ni också får ställa frågor och komma med förslag och idéer på hur vi på Norrköping Söderköping GK kan bli en ännu bättre golfklubb för juniorer och föräldrar.

Från och med 1 januari har alla juniorer som deltar i någon av våra träningsgrupper (betalar träningsavgift) fria rangebollar för personligt bruk på Racketstadions inomhushall. Ni skriver ut ert medlemsbevis på min golf och visar det för receptionist på Racketstadion. Ni får deponera 70kr för rangekortet och får fylla på kortet med 20 markeringar i taget. När ni sedan har slagit 20 markeringar laddar ni på i receptionen med nya 20 markeringar.

Ta hand om er så hörs och ses vi snart igen,

Filip Eriksson
Idrottsansvarig på Norrköping Söderköping GK