Nyheter

Info från idrottsansvarig

Från och med den 1 januari tillträder jag som Idrottsansvarig på Norrköping Söderköpings GK. Jag ser väldigt mycket fram emot det kommande året och de nya utmaningar jag tillsammans med övrig personal på klubben ska ta mig an. På golfklubben i januari råder ett lugn, men det finns trots det väldigt mycket att göra även under den här perioden då parkeringen inte är full av bilar.

En av mina målsättningar med arbetet jag kommer göra under säsongen är att få medlemmarna att känna att vi på NSGK faktiskt är en klubb. Vi har två anläggningar med två olika typer av golfbanor – men vi är alla under samma tak.

Det blir därför viktigt att fokusera på att alla verksamheter, kommitéer och sektioner ska samarbeta över båda anläggningarna och arbeta tillsammans mot gemensamma mål. Ett exempel är bl.a. Juniorverksamheten där vi vill närma oss varandra ännu mer och sträva mot samma mål med en gemensam vision. Framtiden ser idag ljus ut med många barn och ungdomar som tränar och spelar på våran klubb, men vi siktar alltid efter att bli bättre på att ta hand om de juniorer som är medlemmar idag men även på att rekrytera nya.

En rolig nyhet är att vi kommer att ha ett damlag i Seriespelet år 2018. Vi kommer att spela i Division 2 med ett ungt lag med många lovande juniorgolfare. Spelplats för damerna är Torshälla GK medan Herrarna spelar i Division 1 på Kalmar GK.

Tävlingskommitén är just nu i full gång med att spika tävlingsschemat för säsongen 2018 och det kommer innehålla flera nyheter. Håll utkik på hemsidan för mer information.

Ni är många som har hjälpt till på båda anläggningarna och varit fantastiska under den gångna säsongen. Utan er hjälp med tävlingar och ideellt arbete skulle inte NSGK klara sig. Jag vill nu passa på att bjuda in till ett informationsmöte, både er som har hjälpt till tidigare men även er nya som är nyfikna på att höra mer om vad det innebär att hjälpa till ideellt på NSGK.

Informationsmöte för er som vill hjälpa till på Klinga: 7 februari kl 18.30 i klubbhuset på Klinga

Informationsmöte för er som vill hjälpa till på Hylinge: 8 februari kl 18.30 i klubbhuset på Hylinge

Sen vill jag påminna er om att årets första golfmingel går av stapeln i Idrottens Hus i Klockaretorpet tisdagen den 9/1 klockan 18-20. Där kommer vi presentera NSKG:s friskvårdssatsning 2018. Vi bjuder på mingel och fika. Anmäl er till info@nsgk.se.

Vi hörs och ses mot våren,

Med vänlig hälsning
Filip Eriksson
Idrottsansvarig