Golfstore NSGK

Golfstore NSGK

Båda våra shoppar tillhör en av Europas största fackhandelskedjor inom golf, Golfstore.

Golfstore ska vara golfspelarnas självklara val för att prova utrustning från de ledande leverantörerna, vid och på golfbanan, få professionell custom fitting och känna trygghet med Garanterat Lågt Pris.

Vi är specialiserade på att anpassa klubbor och utrustning till alla, oavsett handicap. Fördelen med att få hjälp av våra tränare Jonas Johansson, Johan Moberg, Peter Sunell & Filip Eriksson är att man slipper köpa onödiga klubbor. Utbudet på klubbor är enormt och kan bli lite rörigt om man inte hänger med.

Golf blir även så mycket roligare när man spelar med klubbor som passar dig. Vi har alla individuella skillnader och varför chansa när ni ska investera i ny utrustning? Vi använder vår studio och slår bollar ute om vädret tillåter, annars är vi inne i värmen på Racketstadion. Vi har Flightscope och vår kunskap till vår hjälp när vi gör en utprovning åt er.

Custom fitting
– Driver/Metalwood utprovning
– Järnset utprovning
– Putter utprovning
– Wedge utprovning

Välkommen ut till din golfshop!

 

Våra varumärken

Huvudmärken Klinga 
Callaway, TaylorMade & Wilson Staff

Kläder & skor Klinga
Peak Performance, Under Armour, Abacus, Original Penguin, Adidas, Callaway

Huvudmärken Hylinge 
Cobra, Titleist & Ping

Kläder & skor Hylinge 
Daily Sports, Puma, Abacus, FootJoy, Func Factory, J. Lindeberg

         

 

Bonus

Som årsmedlem och innehavare av spelrättsbevis får du upp till 6% i bonus på alla* inköp i Golfstore Klinga & Hylinge.

För att få bonus på dina inköp så måste du uppge ditt golf-id vid varje köptillfälle. Bonusen registreras då direkt i vårt kundregister. Alltså behöver du inte längre spara några kvitton.

En gång per år, vid varje årsskifte överförs sedan bonusbeloppet till saldot på ditt eget kundkonto. När du vid inköp kommande år uppger ditt golf-id så kan du också välja att delvis eller helt betala med bonussaldot på ditt kundkonto.

*Bonusen gäller endast privata medlemmar i Norrköping Söderköping Golfklubb som erlagt avgift för Årsmedlemskap och innehar spelrättsbevis. Bonusen gäller enbart inköp av varor ur det ordinarie sortimentet i våra shoppar. Bonus gäller ej på t.ex. greenfee, lektioner, polletter och årsavgifter.

 

Nedanstående villkor gäller from 2021-01-01 tills vidare 

Bonusen gäller endast privata medlemmar i Norrköping Söderköping Golfklubb som erlagt avgift för Årsmedlemskap och innehar spelrättsbevis. 

Alla registrerade inköp i någon av våra Golfstorebutiker ger bonuspoäng där 1 kr = 1 poäng  

Du registrerar dina köp med giltig id-handling eller genom att ange ditt Golf-id. 

Bonusen gäller enbart inköp av varor ur det ordinarie sortimentet i våra shoppar. Bonus gäller ej på t.ex. greenfee, lektioner, polletter, presentkort och årsavgifter. Vi gör ingen skillnad mellan inköp av prisnedsatta varor eller varor till ordinarie pris.  

Poäng för köp kan ej registreras i efterhand. Var därför noggrann med att alltid registrera ditt medlemskap när du gör inköp i någon av våra butiker 

Bonuspoäng beräknas utifrån kalenderår (1/1-31/12) och bonus utbetalas i form av insättning på ditt kundkontoÅrsbonus betalas ut början av nästkommande år till de medlemmar som under året uppnår 2500 poäng eller mer. I samband med varje nytt år nollställs poängsaldot. Se bonusskala nedan:  

POÄNG                  ÅRSBONUS 

2500-4999                        50 kr
5000-7499                       150 kr
7500-9999                      300 kr
10000-14999                  500 kr
15000-19999                   750 kr
20000-                           1000 kr

Giltighetstiden för utbetalad bonus är tom 31/12 innevarande år som bonusen betalats ut. 

 

Medlemmarnas shoppar

Våra Golfstorebutiker ägs och drivs av klubben i egen regi. Medlemmar får bonus på inköp och allt ev. överskott från shoppen går direkt tillbaka in i ordinarie verksamhet.

Saknar du något i vårt sortiment så kan vi säkert ta hem det och våra priser tål att jämföras med ”butiker på stan”.

Handlar du i våra shoppar så stödjer du klubben!