Klinga Golfshop

Klinga Golfshop

Just nu - REA!

Säsong 2018
Vi är specialiserade på att anpassa klubbor och utrustning till alla, oavsett handicap. Fördelen med att få hjälp av våra tränare Jonas Johansson och Johan Moberg är att man slipper köpa onödiga klubbor. Utbudet på klubbor är enormt och kan bli lite rörigt om man inte hänger med.

Golf blir även så mycket roligare när man spelar med klubbor som passar dig. Vi har alla individuella skillnader och varför chansa när ni ska investera i ny utrustning.  Vi använder vår studio och slår bollar ute om vädret tillåter, annars är vi inne i värmen på racketstadion. Vi har Flightscoop och vår kunskap till vår hjälp när vi gör en utprovning åt er.

Custom fitting
– Driver/Metalwood utprovning
– Järnset utprovning
– Putter utprovning
– Wedge utprovning

Klubbmärken 2018
Wilson, Cobra, Titleist, Taylor Made

Klädmärken 2018
Peak Performance, Under Armour, Daily, Puma, Ivanhoe, Abacus, Foot Joy, Ecco

Välkommen ut till din golfshop!

Bonus 2018

Som årsmedlem och innehavare av spelrättsbevis får du 6% i bonus på alla* inköp i Klinga Golfshop 2018.

För att få bonus på dina inköp så måste du uppge ditt golf-id vid varje köptillfälle. Bonusen registreras då direkt i vårt kundregister. Alltså behöver du inte längre spara några kvitton.

En gång per år, vid varje årsskifte överförs sedan bonusbeloppet till saldot på ditt eget kundkonto. När du vid inköp kommande år uppger ditt golf-id så kan du också välja att delvis eller helt betala med bonussalot på ditt kundkonto.

*Bonusen gäller endast privata medlemmar i Norrköping Söderköping Golfklubb som erlagt avgift för Årsmedlemskap och innehar spelrättsbevis. Bonusen gäller enbart inköp av varor ur det ordinarie sortimentet i Golfshopen. Bonus gäller ej på t.ex. greenfee och årsavgifter.

Medlemmarnas shop

Norrköpings Golfshop ägs och drivs av klubben i egen regi. Medlemmar får bonus på inköp och allt ev. överskott från shopen går direkt tillbaka in i ordinarie verksamhet.

Saknar du något i vårt sortiment så kan vi säkert ta hem det och våra priser tål att jämföras med ”butiker på stan”. Handlar du här i vår webbshop eller i shopen på Klinga så stödjer du klubben!