Nyheter

En hälsning från Adam Samnegård i USA

Hej på er!

Nu har jag hunnit landa lite här i Garden City Community College, Kansas. Resan till USA gick strålande. Det var första gången jag flög själv, som tur var det inga konstigheter att byta plan och ta tåg mellan olika terminaler. När jag ankom till Garden City, plockade Coach upp mig på flygplatsen. Jag fick sova hos honom i 2 nätter för att jag inte kunde checka in i min lägenhet. Två dagar efter att jag hade landat fick jag flytta in i min lägenhet. Coach fick följa med mig till affären för att handla några saker.

Vi har 2 golfbanor som vi får träna och spela på så mycket vi vill. En public course och en private course. Riktigt fina banor, det krävs att man kan slå många typer av slag på båda banorna. Bra övningsområden och ranger. Vi har två gym och en fysio coach som hjälper oss med fysen. När vi har golfträning så har vi en swing-coach som är riktigt vass. Alltid öppen för att bolla idéer och vad man kan träna mer på.

Vi spelar vår första tävling (15-16/9-2019) nere i Texas. Vi har qualifying till varje tävling men dom som är top:3 är säkra för nästa tävling. Vi måste ställa upp för klubben när de har tävling. I helgen som var 18/8 så fick vi stå och slå drivar när det spelades 4-manna scramble. Vi fick stå lite längre fram på en par 5:a och sen fick de betala en slant för att vi skulle slå 4:a drivar så att de hade möjlighet att gå in på 2 slag. Pengarna vi fick in går till Community Service.

I veckan som kommer nu och kommande veckor ska jag hjälpa till med alla andra sporter vi har på skolan, som exempel så ska jag hjälpa till att föra statistik på alla Soccer, American fotboll, volleyboll och basket. Vi har massor att fixa inför varje hemma match och det kräver extra personal till det. Alltid roligt när man kan ställa upp för skolan. För att avrunda detta så trivs jag bra här, träffat många nya kompisar, lagkamraterna är bra och sist men inte minst, jag trivs att sitta i skolbänken igen.

Jag hoppas att alla ni där hemma har det super bra!