Boka tid

Bokningsregler

På NSGK gäller tidsbokning för spel på banan från kl. 05:00-22:00. Det går bra att boka flera månader i förväg men tänk på att det finns begränsningar i hur många tider du kan ha bokat samtidigt.

Ankomstregistrering och betalning
Spelare ska alltid ankomstregistrera sig själv senast 15 minuter innan start. Har detta inte skett förlorar spelaren rätten till starttiden.

Avbokningsregler och “No show”
Spelare som ej infinner sig på inbokad starttid och ej avbokat denna senast 2 timmar före start debiteras en “No Show” avgift, byte av spelare kan ske 15min före bokad starttid.
*En medlem som uteblir och inte bokat av sin starttid debiteras en ”No show” avgift på 100kr samt mister möjligheten att boka starttider i GIT tills betalning skett.
*En gästspelare som uteblir och inte bokat av sin starttid debiteras en ”No show” avgift motsvarande aktuellt greenfeepris.

Vi förbehåller oss rätten att flytta samman bokningar av bollar med färre än 4 spelare, dock aldrig mer eller mindre än 10 minuter från er ursprungsbokning.

Antal samtidiga bokningar
Årsmedlemmar med spelrättsbevis (Förmånsmedlemmar): 4 tider/bana varav 2 helg/bana.
Övriga medlemskategorier: 3 tider/bana varav 2 helg/bana
(Det finns 3 banor: Klinga 18-hål, Hylinge 18 hål och Hylinge 9-hål)

Förmånsstider 2021
För att skapa bättre tillgänglighet under lördag, söndag samt helgdag är följande tider reserverade på våra 18-hålsbanor för Årsmedlemmar med spelrättsbevis (Förmånsmedlemmar) i NSGK:

07:50, 08:50, 09:50, 10:50, 11:50, 12:50, 13:50 och 14:50

Tiderna kan bokas tidigast 4 dagar i förväg. Är tiden inte bokad 2 dagar i förväg blir de bokningsbara för alla.

Undantag:
Gruppbokningar, Tävlingar och andra aktiviteter som kräver mer än en 5 starttider har möjlighet att boka även dessa tider. 

Gruppbokningar
Att göra en gruppbokning av speltid för sällskapsspel går bra för både medlemmar och gäster.

För att skapa god tillgänglighet genom att inte boka upp tider som ej nyttjas måste den som gjort gruppbokningen, senast 5 dagar innan spel, lämna in Golf-ID på de spelare som ska spela för att garantera att behålla de reserverade tiderna.

Gruppbokningar för klubbverksamhet
För våra kommittéer (Senior, Seriespel, Junior, Dam, Klubb36, Klubb 18, Hickory etc.) finns möjlighet att boka upp stående tider för verksamheten precis som vid tävlingsspel.

Samma regler som ovan gäller, senast 5 dagar innan spel på helger och senast 3 dagar för spel på vardagar, lämnas Golf-ID på de spelare som ska spela för att garantera att behålla de reserverade tiderna. Den som är ansvarig för gruppbokningen samlar in Golf-ID för de som ska spela och lämnar till receptionen.

Boka golfbil
* Använd inte appen MGbokning om du vill boka en golfbil
* Gå in på mingolf.golf.se i vilket webverktyg som helst. Tryck på “hitta starttid”, då kommer ett alternativ upp på din hemmaklubb. Vilka som ska spela, vilken bana och vilken tid.
Klicka på visa starttider, då kommer alla alternativ upp och man kan välja fritt och även byta bana om så önskas.
I nästa steg kan man lägga till fler spelare och man kan även boka artiklar. Under artiklar ligger golfbil och elvagn. Här måste du göra val i tre olika rullgardiner för att det ska gå    igenom. Första är om det är en elvagn eller golfbil du vill ha, den andra är vilken golfbil (nummer), alla som finns lediga ligger med. Nästa och sista steget är vem det är i bollen som ska ha bilen eller elvagnen. Innan du trycker på spara är det viktigt att trycka på “Lägg till”. Gör du inte det så kommer artikeln inte bokas.
Om ni har frågor, maila till info@nsgk.se