Boka tid

Boka tid

No show

Från och med måndag 24 juni 2019 tillämpar vi strikt ”No show” avgift för de gäster och medlemmar som ej utnyttjat sin starttid och ej hört av sig till oss i förväg.

Vänligen avboka din starttid via min golf eller i aktuell reception så snart du vet att du inte kan spela. Tider som ej avbokats senast två timmar före start debiteras nu en ”No show” avgift. Observera att detta gäller oavsett om du är medlem eller gästspelare. Vi respekterar självfallet att sjukdom och oförutsedda händelser kan inträffa och kan ta hänsyn till detta inför debitering av ”No show” avgift. Kontakta oss därför alltid om du inte kan utnyttja din bokade starttid, även om det är mindre än två timmar i förväg. Syftet med dessa åtgärder är förstås att öka tillgängligheten på våra banor för dig som golfare. Tyvärr finns det ett problem med att vissa spelare bokar tider som de inte avser att utnyttja och vi hoppas med detta att fler tider blir bokningsbara för dig som verkligen vill spela.

Avbokningsregler 
*Alla ronder ska ankomstanmälas. (ID-kontroller kan förekomma både före och under spel).
*Avbokning ska ske senast 2 timmar före bokad starttid. Byte av spelare kan ske fram till 15 minuter före bokad starttid.
*En medlem som uteblir och inte bokat av sin starttid debiteras en ”No show” avgift på 100kr samt mister möjligheten att boka starttider i GIT tills betalning skett.
*En gästspelare som uteblir och inte bokat av sin starttid debiteras en ”No show” avgift motsvarande aktuellt greenfeepris.

Att boka golftid och golfbil är inte lätt i den digitala världen. Här kommer lite tips och råd 
* Använd inte appen MGbokning om du vill boka en golfbil för i den kan man än så länge inte boka bil alls.
* Gå in på mingolf.golf.se i vilket webverktyg som helst. Tryck på ”hitta starttid”, då kommer ett alternativ upp på din hemmaklubb. Vilka som ska spela, vilken bana och vilken tid.
Klicka på visa starttider, då kommer alla alternativ upp och man kan välja fritt och även byta bana om så önskas.
I nästa steg kan man lägga till fler spelare och man kan även boka artiklar. Under artiklar ligger golfbil och elvagn. Här måste du göra val i tre olika rullgardiner för att det ska gå    igenom. Första är om det är en elvagn eller golfbil du vill ha, den andra är vilken golfbil (nummer), alla som finns lediga ligger med. Nästa och sista steget är vem det är i bollen som ska ha bilen eller elvagnen. Innan du trycker på spara är det viktigt att trycka på ”Lägg till”. Gör du inte det så kommer artikeln inte bokas.
Om ni har frågor, maila till info@nsgk.se