9 & Breakfast

9 & Breakfast

Tack för i år - och sammanfattning!

Höstsäsongen på 9 & Breakfast är avslutad och vi sammanfattar en mycket rolig och givande aktivitet för våra företagare och partners. Höstens Order of merit vinner Henrik Sjö efter en oerhört stabil morgonrunda idag med 7 par, 1 birdie och 1 bogey. Per Arén tappade första platsen efter en medioker insats på morgonen och hamnar på en andra 2:a plats totalt i rankingen. Martin Müller som inte har missat ett tillfälle under hösten (gäller även Per Arén) avslutar starkt och placerar sig 3:a totalt.

Under hela 2018 har vi totalt haft 67 starter i 9 & Breakfast. Rekordet i deltagarantal var 9 personer, så vi nådde inte riktigt upp till målet att nå tvåsiffrigt vid ett tillfälle i år. Men till våren 2019 så är vi säkra på att vi kommer nå upp det målet om vi alla hjälps åt att pusha våra kollegor, partners och vänner.

Nästa säsong har vi kommit överens om att vi kommer spela båda våra banor. En vårsäsong på en bana och en höstsäsong på den andra. Mer information kommer när vi närmar oss en ny säsong.

Med vänlig hälsning
Filip & Niclas

 

Här är slutställningen i Order of merit efter finalomgången:

1. Henrik Sjö 110 p
2. Per Arén 90 p
3. Mikael Muller 80 p
4. Jerker Ekermann 60 p
5. Hans Lorentzon 50 p
6. Patrik Kjellander 40 p
7. Anette Gladh 40 p
8. Mathias Sundberg 40 p
9. Lasse Fredriksson 40 p
10. Johan Arfwedson 40 p
11. Daniel Sonebrand 10 p

OBS! Läser ni på mobiltelefon kan ni behöva vrida telefonen till liggande läge för att få upp rätt meny i vänsterspalten.

Vi bjuder in dig som har ett sponsor- eller samarbetsavtal att vara med på årets bästa kombination – 9 & Breakfast!

9 & Breakfast går ut på att vi spelar nio hål med start klockan 6.00 på morgonen och sen äter en gemensam frukost på banan i restaurangen. Ni är på jobbet klockan 9 och har redan spelat golf och ätit en bra frukost. Perfekt kombination va?

Spelformen är slaggolf med en Order of Merit som rullar över sju veckor – där man dels får poäng för varje tillfälle man deltar men också beroende på hur man placerar sig varje tillfälle.

1:a 30 p
2:a 20 p
3:a 10 p

+ att alla får 10 p poäng för att deltaga varje tillfälle

– Anmälan till filip@nsgk.se senast tisdagar kl 12.00
– Era starttider kommer på mail senast onsdag kl 18.00
– Köp frukost i Bistron för 75:- efter spel
– Ta med en gäst vid ett tillfälle