Restaurang

Bistron Hylinge Golfbana

 

011 – 703 18    070 – 739 89 36    bistron@nsgk.se

 

Lunch serveras varje dag 11.00 – 16.00.

Vardagar 98kr, helgdagar 125kr.

Ink. soppa, salladsbuffé, bröd, måltidsdryck, kaffe och kaka.

Juniorpris för medlemmar i klubben, vardagar 65kr, helgdagar 85kr.

 

Meny v.33

Måndag:

Pestobakad kycklingfilé med parmesan, rostad potatis och tomatsky.

Stekt spättafilé med remoulad, citron och dillkokt potatis.

Tisdag:

Köttfärslimpa med gräddsås, lingon och kokt potatis.

Stekt panerad torskfilé med kall örtagårdskräm, citron och potatis.

Onsdag:

Stekt falukorv med stuvade makaroner och persiljeslungade morötter.

Fiskgratäng med räkor, vitvinsås, dill och prästost.

Torsdag:

Kålpudding med lingon, gräddsås och kokt potatis.

Bohusländsk fisk- och skaldjursgryta med aioli och krutonger.

Fredag:

Grillad fläskfilé med bearnaisesås och lök- och salviastekt potatis.

Paella med fisk och skaldjur, citron och aioli.

Lördag:

Helglunch 11.00 – 16.00 

Söndag:

Helglunch 11.00 – 16.00

Varmt Välkomna!

 

Kvällsmeny

Varje dag 16.00 – 19.30

Toast skagen, 1/2 125kr  1/1 195kr

Varmrökt lax med provencalsk potatissallad, skagenröra & citron, 195kr

Ceasarsallad med kyckling alt. handskalade räkor, 155kr

Pytt i panna med rödbetor, saltgurka och ägg, 135kr

 

Varmt välkomna önskar Martin med personal!