Webbshop

JULBORDhemlagat och traditionellt!

23 november – 20 december

Kalla fiskar & tillbehör

Det vi är allra stoltast över på vårt hemlagade julbord är alla våra egeninlagda sillar. Bli inte förvånad om dina fingrar inte räcker till när du räknar våra olika sorter!

Hackad rödlök, Gräddfil, Dillkokt potatis, Ägghalva med skagenröra, Husets gravade lax, Varmrökt lax, Skaldjurstårta på smulad kavring, Kallrökt lax, Rosmarin- & pepparrotskryddad färskost, Hovmästarsås, Romsås, Stekt inlagd strömming, Gubbröra.

Charkuterier och kalla rätter

Senapsgriljerad julskinka, Flatrökt skinka, Vedrökt karré och lökkorv från Loftahammar, Pepparmarinerad rostbiff, Rökt lammfiol, Viltpaté, Rödbetssallad, Potatissallad, Grovkornig senap, Västervikssenap, Cumberlandsås, Smågurkor.

Vegetariska rätter

Apelsinmarinerad grönkål med valnötter och honung, Rödkålsallad med glöggsirap och torkad frukt, Bakad lök med stiltonost och äpplen. Rostade rotfrukter med pesto på ramslök och cheddarost.

Varma rätter

Hemtrillade köttbullar, Prinskorv, Gräddig Janssonsfrestelse, Honung- och ingefärsgriljerade revbensspjäll, Krämig kantarellomelett, Rödkål.

Desserter och ostar

Dessertbord med bland annat Chokladtårta med vispad grädde, Ostkaka, Äpplekaka med vaniljsås, Pannacotta, Hemgjorda tryfflar, Pepparkakor, Ischoklad, Frukt, Godis, Ostar, Kex & marmelader.

Priser:

395kr Lunchsittning vardagar. (Torsdagar och Fredagar)

495kr Kvällssittningar och helger. Inklusive glögg och pepparkaka.

Sittningar:

Torsdag & Fredag lunch 12.00 – 15.00

Torsdag & Fredag kväll 17.00 – 20.00

Helger 12.00 – 15.00 , 17.00 – 20.00

011 – 703 18    070 – 739 89 36    bistron@nsgk.se

 

 

 

 

 

Söndag 29 oktober stänger vi och öppnar upp för julbord 23 november

Lunch serveras varje dag 11.00 – 14.00.

Vardagar 98kr, helgdagar 125kr.

Ink. soppa, salladsbuffé, bröd, måltidsdryck, kaffe och kaka.

Juniorpris för medlemmar i klubben, vardagar 65kr, helgdagar 85kr.

 

Meny v.42

Ring 011 – 703 18 för info.

Måndag:

Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor.

Tisdag:

Laxfilé med skaldjursås och cheddarost.

Onsdag:

Köttfärslimpa med gräddsås, lingon och kokt potatis.

Torsdag:

Stekt fläsk med löksås och kokt potatis.

Tomat- och mozzarellagratinerad fiskfilé med kokt potatis.

Fredag:

Helstekt entrecote med lökfräst potatis och pepparsås.

Lördag:

Helglunch 11.00 – 15.00 

Söndag:

Helglunch 11.00 – 15.00

 

 

Varmt välkomna önskar Martin med personal