Matlagningskurs

Matlagningskurs

Matlagningskurs

Vill du lära dig laga mat? Varför inte gå en matlagningskurs där kockar guidar och undervisar i ett riktigt restaurangkök.

Kursen vänder sig både till den som aldrig står vid spisen likväl som till den matintresserade som vill ha större kunskap.

Vi träffas 10 st. måndagar med start 11 september kl 18.00. Kursen innehåller moment som såser, långkok, klassiska rätter, förrätter, desserter, brödbak, grilltips och mycket mer.

Vi startar kvällen med en genomgång av recept och upplägg. VI lagar maten tillsammans i grupper under ledning av kökschefen och avsluter med gemensam middag.

Sista kursdagen lagar vi en riktig galamiddag där deltagarna har möjlighet att bjuda in en vän till avslutningsmiddagen.

Detta ingår:

  • 10 st. 3-timmarskurser. Måndagar 18.00 – ca 21.00
  • Guidning och undervisning av kock med erfarenheter från bl.a Wedholms fisk, operakällaren, Beckershofs herrgård, Almare Stäkets herrgård, Söderköpings brunn m.fl.
  • 1 st. köksförkläde
  • 10 st. middagar
  • Vissa maträtter får tas med hem.
  • Receptsamling på allt vi lagar.
  • Avslutningsmiddag där vän får bjudas in.
  • Kursintyg och diplom.

Kursstart måndag 11 september

Bistron Hylinge golfbana (Söderköpings golfklubb)

Anmälningsavgift 2700kr (ej återbetalning)

Sedan betalar man 200kr varje kursdag.

(Avbokning måste ske senast torsdagen innan kursdag, annars sker full betalning)

Begränsat antal platser.

För bokning och mer info ring eller maila:

Martin Wiklander             070-739 89 36

bistron@nsgk.se