Klinga Oldgirls

Klinga Oldgirls

Välkomna till en ny spelsäsong 2017! Vi hoppas att vi ska vara minst lika många golfande Oldgirls i år, som förra året! Helst fler, förstås!

Även om vi nu är en ny klubb NSGK, så löper det mesta på som i fjol. Vi spelar på tisdagsförmiddagar och på torsdagar på Klinga. I Östgötska Oldgirlsserien finns i år två lag från klubben med – ett från Klinga och ett från Hylinge. Vi kommer alltså att möta våra klubbkompisar i match, men under olika namn. På matchblanketten står namnen Norrköping och Söderköping.

Förmiddagsgolf på tisdagar

Det kommer att finnas reserverade tider för damer på tisdagsförmiddagarna med första starttid 9.30. Ingen föranmälan! Vi samlas kl. 9.00 för lottning av bollar. Avgift 20 kronor, som går tillbaka till deltagarna i form av vinster efter golfrundan ,då vi samlas och redovisar resultaten.

Spelperiod: 9 maj – 26 september (uppehåll under Golfveckan).

Torsdagstävlingar

I år startar vi med en Mixed Scramble den 4 maj tillsammans med Klinga Oldboys. Sedan fortsätter vi med att spela efter Oldboys på torsdagar f.o.m. 12 maj. Den sista torsdagen på säsongen avslutar vi också med en Mixed Scramble med våra Oldboys den 28 september.

Anmälan sker som tidigare via Min Golf senast kl 15.00 dagen före tävlingen. Spelprogram och spelform är inlagda i GIT-systemet. Starttider finns på nätet från kl 18.00 dagen före tävling.

Vi varierar våra slaggolftävlingar i år med Bästboll med lottade lag den 1 juni och 17 augusti.

Startavgiften är 20 kronor. Vi samlas för gemensam avslutning och prisutdelning efter varje tävling. Extra utlottning av priser från våra sponsorer gör att det är värt att stanna kvar och applådera de lyckliga vinnarna.

Spelperiod: 4 maj – 28 september (uppehåll under Golfveckan).

Tävlingsledare: Sofia O Nordlund, 0702-770650, sofia.o.nordlund@gmail.com

 

Östgöta Oldgirlsserie

Oldgirlsserien består idag av 10 lag från Östergötland. Vi hoppas, att du som var med förra året vill spela i år också och att du som inte var med kan tänka dig att spela en eller flera gånger. Laget består av fyra spelare från varje klubb. Alla behövs! Du spelar på ditt eget hcp, så var inte rädd för att anmäla dig. Det är roligt att spela match!

Spelperiod: 8 maj – 13 juni och 31 juli – 21 augusti

Avslutning för alla damer som varit med och spelat en match den 4 september.

Vi spelar på måndagar utom när vi möter Linköpings GK borta tisdagen den 23 maj. De flesta matcher börjar kl. 10:00. Program och anmälningslista finns uppsatt på Damernas anslagstavla på Klinga. Vid bortamatcher planerar vi för samåkning. Vi delar på kostnaden (20 kronor/mil).

Det är fri greenfee på alla banor, men vi betalar en avgift på 80 kronor till lagledaren. Det täcker lunchkostnaden. Lunchen äter vi tillsammans efter matcherna.

Om du inte är van att spela match, ställer vi lagledare gärna upp med matchträning med dig. Hör av dig, om du har lust att träna med någon av oss.

Lagledare: Maggan Björklund, Mayvor Olsson, Vera Schabbauer

Maggan: 0706-870356, maggan@bjorklund@gmail.com

Mayvor: 0709-701487, mayvor.ohlsson@tele2.se

Vera: 011-131366, vera.schabbauer@hotmail.com