Nyheter

Förändring i klubbledning

Morgan Allard har meddelat styrelsen att han efter den här säsongen avslutar sin anställning i klubben. Morgan kommer då efter nästan nio år i klubben gå vidare för att satsa på egen verksamhet.

”-Det är med stolthet och mycket varma känslor jag lämnar över stafettpinnen till mina efterföljare. Att ha fått varit delaktig i klubbens utveckling och att arbeta tillsammans med alla fantastiska medarbetare, medlemmar och partners under de här åren har varit fantastiskt roligt och lärorikt. Beslutet har varit känslomässigt svårt att ta. Men nu känner jag att tiden är mogen både för mig själv att gå vidare mot nya utmaningar och för verksamheten i NSGK att fylla på med nya kompetenser. Jag ser fram mot en fortsatt spännande säsong 2017 och kommer även i framtiden vara klubben nära, men då på min fritid och som partner och sponsor i min  nya verksamhet.”

Morgan kommer fortsätta i sin roll som klubbchef hela säsongen. Det säkerställer klubbens förutsättningar för årets säsong samtidigt som det ger styrelsen och klubbledning möjlighet att i lugn takt och tillsammans skapa nya möjligheter för en fortsatt positiv utveckling i Norrköping Söderköping Golfklubb. Styrelse och klubbledning arbetar nu intensivt med att se över klubbens organisation och bemanna den för att möta morgondagens utmaningar.

Klubbledning och styrelse önskar Morgan stort lycka till med sin nya utmaning!

2017 har inletts på ett mycket bra sett på båda våra anläggningar och verksamheten är i full gång. Passa på att spela på våra fina banor!